Αγωγή της Ντίνας Σαμαρά κατά του Σόμπολου Απόστολου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

15 Νοεμβρίου 2014

Αγωγή της Ντίνας Σαμαρά κατά του Σόμπολου Απόστολου

Σας παραθέτω απόσπασμα της αγωγής που ακήθηκε από εμένα την κα Κουμανδράκη-Σαμαρά Κωστούλα κατά του Δημοτικού Συμβούλου Σόμπολου Απόστολου ο οποίος σε πρόσφατη συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου καταφέρθηκε με χαρακτηρισμούς τέτοιους, προκειμένου να θίξει την τιμή και την υπόληψή μου ασκώντας συκοφαντική δυσφήμιση στο πρόσωπό μου και στη οικογένεια Σαμαρά.












2 σχόλια:

  1. πληρωστε το κοσμο βρε απατεωνες,που καταφερατε να χρωστατε σε μαναβηδες,χασαπηδες,σουπερ μαρκετ κ συμβασιουχους,τρωγεστε σαν τα κοκορια ,'Α'περχομενοι αλλα κ εισερχομενοι...μη ξεχνιομαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολοι ξερουμε τι εχει γινει,μην υποτιματε και την νοημοσυνη μας με "αγωγες".Οι πολιτες σας ειδαν,σας ζυγισαν, και στο τελος σας "δικασαν" στο παραβαν.Εχει ξυπνησει ο κοσμος ....
    Το κειμενο μυριζει ψεμα και φοβο ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad