Σε τίτλους :
Αρχική » » Συμπολιτεία Ξηρομεριτών: Με ποιά απόφαση και γιατί μεταφέρονται τα πέτρινα παγκάκια της παραλίας;

Συμπολιτεία Ξηρομεριτών: Με ποιά απόφαση και γιατί μεταφέρονται τα πέτρινα παγκάκια της παραλίας;

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Τρίτη, 4 Νοεμβρίου 2014, 18:34 | 5 σχόλια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ

Και ξαφνικά, Δευτέρα 3/11 εμφανίζεται ένα συνεργείο, στην Παραλία του Αστακού (μπροστά στο Ξενοδοχείο «Στράτος»), το οποίο ξηλώνει τα πέτρινα παγκάκια και τα μεταφέρει πιο πίσω, προς τον δρόμο!!!

Επικοινωνήσαμε ως «Συμπολιτεία Ξηρομεριτών», με το Λιμεναρχείο και ζητήσαμε την παρέμβασή του. Στην πρώτη συνομιλία, μας είπε πως πρόκειται για απλή επισκευή πλακών…. Σε δεύτερη προσπάθεια δεσμεύθηκε να παρέμβει άμεσα. Ως που να φτάσει, η «δουλειά» είχε τελειώσει και κανείς υπεύθυνος δεν βρίσκονταν εκεί.!

Πέρα απ΄το προφανές, ποιος έστειλε το συνεργείο, με ποια απόφαση και γιατί μεταφέρονται τα παγκάκια, εδώ τίθεται κι ένα μείζoν θέμα πολιτικού συμβολισμού: Ποιος έχει την δικαιοδοσία παρέμβασης και με ποια κριτήρια, στο Δημόσιο χώρο; Οι «φιλοξενούμενοι επιχειρηματίες»;

Ο εν λόγω χώρος βρίσκεται στην δικαιοδοσία του Λιμενικού Ταμείου και αστυνομεύεται απ το Λιμεναρχείο. Εμείς ρωτάμε και τους δύο : Τι ενέργειες έκαναν για την αποτροπή, την επανόρθωση και τις κυρώσεις της ολοκάθαρης παρανομίας; Αναμένουμε απάντηση και απ΄την μεριά μας θα πράξουμε τα δέοντα.

ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ 
Μοιραστείτε το άρθρο :

+ σχόλια + 5 σχόλια

Ανώνυμος
4 Νοεμβρίου 2014 - 7:26 μ.μ.

na eksipiretithei to Hotel

Ανώνυμος
5 Νοεμβρίου 2014 - 1:29 π.μ.

να μην εμποδιζουν τα τραπεζια του Ακουα, το καλοκαιρι..

Ανώνυμος
5 Νοεμβρίου 2014 - 7:59 π.μ.

Η φωτογραφία που δείχνετε είναι παλιά καλό θα ήταν να δείξετε το καλοκαίρι του 2014 που τα τραπεζοκαθίσματα έφτασαν στην είσοδο του ξενοδοχείου.Τα παγκάκια λοιπόν ενοχλούν την αύξηση τον τραπεζοκαθισμάτων δεν το καταλαβατε ακόμη. Η Λουόμενη θα μπαίνουν στην πλαζ από ειδική είσοδο και με πληρωμή η δε πεζή θα περπατουν στον δρόμο. Αυτά τα ολίγα για το βωμό του κέρδους.

Ανώνυμος
5 Νοεμβρίου 2014 - 1:03 μ.μ.

Όταν θέλουμε να εξυπηρετήσουμε αυτούς που μας στήριξαν στις εκλογέ παρακάμπτουμε και λιμενικά ταμεία και λιμεναρχεία και όλα...τη βρώμα εκεί στο πρακτορείο,τα δίχτυα,τις λακούβες στους φοίνικες και όλη αυτή την ασχήμια και εστία μόλυνσης που υπάρχει (και είναι είσοδος της πόλης και το μοναδικό σημείο που μένει στη μνήμη του περαστικού για τον Αστακό)δεν μπορούν να το τακτοποιήσουν...λόγω λιμενικού ταμείου!!!!Αυτή την "αλλαγή" και αυτό το "φτιάξιμο" θα κάνει και αυτή η δημοτική αρχή...*του γνωστού* και σε έργα χωρίς καμμιά ουσία αλλά μεγάλη εντύπωση!!!

Ανώνυμος
5 Νοεμβρίου 2014 - 5:55 μ.μ.

Ακόμα και να θέλεις να αγιάσεις σε αυτό τον τόπο δεν σε αφήνουν. Οι πάσης φύσεως ισχυροί, ή οι έχοντες πρόσβαση στην εξουσία του τόπου ,καθε μέρα σκέπτονται τα καλά και συμφέροντα. Μας νομίζουν ανόητους και με την ανοχή μας ή την αδιαφορία μας γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους το κοινό καλό και τους νόμους, αφού τους παρέχεται πλήρης κάλυψη. ποιός άραγε ήθελε να τοποθετηθούν τα παγκάκια στην άκρη του δρόμου; Όποιος το βρει κερδίζει. Εκεί που ήταν τα παγκάκια έκοβαν τραπέζια, έπρεπε να μεταφερθούν. Όλα έγιναν με συνοπτικές διαδικασίες και στα μουλωχτά. Δεν είναι καιρός τώρα για δύο παλοπέτρες να έχουμε αντιδράσεις. Όπως έλεγε και ο μακαρίτης ο Παναής "στο χωριό των μπούφων". Το σχέδιο είναι ευρύτερο. Ξεκινάει με την οικοδομική γραμμή που ήρθε μπροστα 2 μέτρα. Το parking πoυ έγινε μαγαζί . Καλοβλέπουμε το διπλανό δημόσιο χώρο και για την οικειοποίησή του κάνουμε τα απαραίτητα(ζητάμε να βάλουν βρύση στο όνομά μας για να βρέχουμε τις πευκοβελόνες και συνέχεια είναι γνωστή...) Τώρα φτάσαμε στα παγκάκια, η πλαζ θα γίνει ιδιωτική, μόνο σιγά μην βιάζεστε όλα θα τα φτιάξουμε..... Μήπως ήρθε η ώρα να διοριστεί μόνιμος εισαγγελέας για θέματα του Αστακού; ή να σκεφτούμε άλλες λύσεις; Έτσι θα πάει ο τόπος μπροστά; Είναι γνωστό πως νέα οικοδομή με παλιά τούβλα δεν γίνεται. Μπράβο στην ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ περιμένουνε πιο πολλά και ας κινητοποιηθεί ο κόσμος . ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ.
ΛΑΖΑΡΟΣ ΤΣΑΜΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA