Πρόσληψη της Στελλάτου Κωνσταντίνας ως Ειδική Συνεργάτης του Δημάρχου Ξηρομέρου στον Τομέα Περιβάλλοντος - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

08 Νοεμβρίου 2014

Πρόσληψη της Στελλάτου Κωνσταντίνας ως Ειδική Συνεργάτης του Δημάρχου Ξηρομέρου στον Τομέα Περιβάλλοντος

Προσλήφθηκε ως Ειδική Συνεργάτης του Δημάρχου Ξηρομέρου κ. Ερωτόκριτου Γαλούνη η Στελλάτου Κωνσταντίνα του Δημητρίου με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, στον Τομέα Περιβάλλοντος.

Ακολουθεί η σχετική απόφαση που δημοσιεύτηκε στη "Διαύγεια":




3 σχόλια:

  1. απογοητευση. τα ιδια είναι και τουτοι. τους δικούς τους ανθρώπους βάζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ? ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ?Η ΜΗΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ?ΕΙΘΕ Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕΡΗΜΑ ΜΑΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. iati den grafete kai ia ekinous pou den exoun sinvasis .......ala pos na grafete kati tetio.......pistevete oti o poulitis ine kai ma@@@a .............m@@@@a ine aftos pou den milai .....pistevo pos prepi na arxisoun katagelies kai malista se pola temata.....iparxoun antropous pou zitane to psomitou kai den cserete para mono na girizete tin plati kai na kriftite???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad