Σε τίτλους :
Αρχική » » Μαραθώνια διάκριση για τον Αστακιώτη αθλητή Γρίβα Γαβριήλ

Μαραθώνια διάκριση για τον Αστακιώτη αθλητή Γρίβα Γαβριήλ

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου 2014, 10:05 | 0 σχόλια

- Μαραθώνια διάκριση ο Αστακιώτης αθλητής Γρίβας Γαβριήλ!!!
- Τερμάτησε στο Μαραθώνιο αγώνα δρόμου με χρόνο 03:02 λεπτά


Μόνο 'Αθλος μπορεί να χαρακτηριστεί ο χρόνος που πέτυχε ο Αστακιώτης Αθλητής ο οποίος συμμετείχε στο Μαραθώνιο Αγώνα δρόμου 42 χιλιομέτρων την 9η Νοεμβρίου 2014 στον οποίο συμμετείχαν 13.000 αθλητές από όλα τα μέρη του κόσμου και τερμάτισαν περίπου 10.000 αθλητές.

Ιδιαίτερη αξία έχει η επιτυχία αυτή δεδομένου ότι ο Αστακιώτης Αθλητής δεν είναι επαγγελματίας αθλητής δρόμου και κατάφερε να ξεπεράσει επαγγελματίες αθλητές. Να σημειωθεί βέβαια ότι είχε μια πολύ καλή δομή ως αθλητής αφού είναι χρόνια αθλητής στο TAEKBONTO και στο KICKBOXINE με σημαντικές διακρίσεις.

Επίσης επιτυχία θεωρείται και η συμμετοχή και ο τερματισμός ακόμη δύο αθλητών από τον Αστακό που συμμετείχαν στον εν λόγω αγώνα, τον ΣΥΡΙΜΠΟΝΗ Γεώργιο ο οποίος έκανε χρόνο 05:07 και του ΜΙΚΕΛΑΤΟΥ Διονυσίου με χρόνο 04:50.

Αξίζουν όλοι τους συγχαρητήρια.
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA