Κέρδισε εκτός έδρας ο Ηρακλής με σκορ 4-0 τον Α.Ο. Κανδήλας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

01 Δεκεμβρίου 2014

Κέρδισε εκτός έδρας ο Ηρακλής με σκορ 4-0 τον Α.Ο. Κανδήλας

Σε ένα εύκολο Σαββατιάτικο απόγευμα όπως άλλωστε αναμενόταν εξελίχθηκε το παιχνίδι στην Κανδήλα για την ομάδα μας.

Δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο και η απόδοση των παιχτών μας κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα, ωστόσο ήταν αρκετή για να κερδίσει άνετα την γηπεδούχο ομάδα η οποία βρίσκεται στις τελευταίες θεσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Στο α΄ ημίχρονο η ομάδα μας προήγηθηκε με δύο γκόλ του ΚΟΝΤΟΖΗΣΗ Μιχαήλ και στο β΄ημίχρονο επιτεύθησαν τα άλλα δύο γκόλ με σκόρερ τους ΤΡΙΑΝΤΗ Σωκράτη και ΓΕΩΡΓΟΥΣΗ Σπυρίδων. Διακριθέντες για την ομάδα μας ήταν οι ΚΟΝΤΟΖΗΣΗΣ Μ., ΧΑΝΔΡΑΣ Ι., ΓΚΑΤΣΗΣ Ι. και βοήθησαν με την είσοδο τους στο παιχνίδι οι αλλαγές ΑΡΓΥΡΗΣ Α. και ΚΟΥΚΟΥΡΔΕΛΗΣ Π.

Καλή η φιλοξενία των γηπεδούχων στους οποίους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Η διαιτησία των ΝΤΖΑΝΗ, ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗ Κ. και ΚΑΤΣΑΟΥΝΗ Ι. κυμάνθηκε σε ικανοποιητικά επίπεδα.

Μετά και την λήξη της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος η ομάδα μας προηγείται στον βαθμολογικό πίνακα με 22 βαθμούς και ακολουθεί με 21 βαθμούς ο Αμφίλοχος, το Λουτρό και με 20 βαθμούς η Α.Ε Βάλτου.




ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ: ΡΗΓΑΛΟΣ Γ., ΧΑΝΔΡΑΣ Ι., ΛΙΒΑΝΗΣ Π., ΤΡΙΑΝΤΗΣ Γ., (70΄ΑΡΓΥΡΗΣ Α.), ΓΚΑΤΣΗΣ Ι., ΤΑFANI O., ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ Α., (63΄ΚΟΥΚΟΥΡΔΕΛΗΣ Π.), ΛΙΒΑΝΗΣ Β., ΤΡΙΑΝΤΗΣ Σ., (75΄ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ Ι.), ΚΟΝΤΟΖΗΣΗΣ Μ., ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ Σ.
 


ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (6-11-2014 ΩΡΑ 15.00΄)

ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ-ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ

ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ
ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΜΒΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad