Σε τίτλους :
Αρχική » » Ηρακλής Αστακού - Μεδεών Κατούνας 5-0

Ηρακλής Αστακού - Μεδεών Κατούνας 5-0

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014, 14:00 | 0 σχόλια

Σε ένα αγώνα που η φιλοξενούμενη ομάδα δεν πρόβαλε καμία αντίσταση οι ποδοσφαιριστές μας παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο επικράτησαν με αυτό το ευρύ σκορ.

Στο α΄ ημίχρονο με σκόρερ τους ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ Ανδρέα και τον επανεμφανιζόμενο ΚΟΤΡΟΤΣΟ Γεώργιο προηγηθήκαμε με 2-0 και τα άλλα τρία τέρματα σημείωσαν στο β΄ ημίχρονο οι ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ Δ., ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ Σ. και ΚΟΝΤΟΖΗΣΗΣ Μ.

Διακριθέντες για την ομάδα μας ήταν οι ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ Δ., ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ Ι. ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ Σ.

Καλή η διαιτησία των ΚΑΤΣΑΟΥΝΗ Ι., ΚΟΥΤΡΟΜΑΝΟΥ, ΚΑΛΥΒΟΠΟΥΛΟΥ.

Μετά και την προτελευταία αγωνιστική του α΄ γύρου του πρωταθλήματος η ομάδα μας προηγείται στον βαθμολογικό πίνακα με 29 βαθμούς και ακολουθούν με 28 ο Αμφίλοχος και 27 η Α.Ε Βάλτου και το Λουτρό. Το πρωτάθλημα διακόπτεται λόγω εορτών για ένα εικοσαήμερο και η ομάδα μας μετά την διακοπή αγωνίζεται στο Λουτρό.

(ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ): ΡΗΓΑΛΟΣ Γ., ΧΑΝΔΡΑΣ Δ., ΚΟΥΝΑΔΗΣ Β., ΓΚΑΤΣΗΣ Ι. ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ Ι. ΛΙΒΑΝΗΣ Β., ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ Δ. (80 ΚΟΥΤΣΟΥΛΑΜΠΡΟΣ Δ.), TAFANI O., ΤΡΙΑΝΤΗΣ Σ.(70΄ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ Σ.), ΚΟΤΡΩΤΣΟΣ Γ. (67΄ΚΟΝΤΟΖΗΣΗΣ Μ.), ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ Α.
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA