Νίκη του Αίολου με 77-55 στο ντέρμπι με τον Α.Ο. Αγρινίου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

22 Δεκεμβρίου 2014

Νίκη του Αίολου με 77-55 στο ντέρμπι με τον Α.Ο. Αγρινίου

Δύο από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας βρέθηκαν αντιμέτωπες στην Βόνιτσα, ο τυπικά γηπεδούχος Αίολος Αστακού και ο Α.Ο.Αγρινίου.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με αρκετή όρεξη για άμυνα κυρίως από την φιλοξενούμενη ομάδα με αποτέλεσμα να έχει το προβάδισμα καταφέρνοντας να ελέγχει το ρυθμό του παιχνιδιού.

Σκορ ημιχρόνου 30-30, καθώς οι δύο ομάδες πηγαίνανε στα αποδυτήρια δημιουργήθηκε ένταση για αρκετά λεπτά αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων δεν πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις.

Ο Αίολος Αστακού επωφελήθηκε από την ένταση και με καθαρότερο μυαλό έχτισε μία διψήφια διαφορά και δεν δυσκολεύτηκε να την κρατήσει μέχρι το τέλος.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ο Κακλαμάνος με 24 πόντους ενώ διψήφια νούμερα είχαν και οι Πανάρας, Θωνιάτης και Λυμπάρης. Από τον Α.Ο.Αγρινίου πρώτος σκόρερ ήταν ο Γκόβας με 21 πόντους ενώ πολύ καλός ήταν και ο Γεωργούλας με 10.

ΔΕΚΛΕΠΤΑ: 18-14,30-30,58-43,77-55

Αίολος Αστακού (Βουρνάς): Καραγεώργος 1, Πανάρας 18(2), Σταμόπουλος, Ψάλτου 3(1), Σούρλας, Θωνιάτης 11, Κακλαμάνος 24(6), Πάππος 8, Χουλιάρας 2, Καλισώρας, Λυμπαρης 10, Δουρούκης

Α.Ο.Αγρινίου (Διαμαντάκος): Παναγιώτου 1, Τρομάρας, Τσατάλας 4, Σταμούλης, Σταμουλάκης 3, Πατσέας, Μήτσου 7(1), Γεωργούλας 10(1), Μακρής 9, Γκόβας 21(2)

πηγή: basket247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad