Ένωση Αστακηνών Αθήνας: Βασίλης Βασσάλας και «Σκουριασμένες Λέξεις» του Αστακού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

10 Δεκεμβρίου 2014

Ένωση Αστακηνών Αθήνας: Βασίλης Βασσάλας και «Σκουριασμένες Λέξεις» του Αστακού

ΕΚΔΟΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

Ο συμπατριώτης μας Βασίλης Βασσάλας συγκέντρωσε «ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ» του Αστακού και τις περιέλαβε μαζί με την ερμηνεία τους σε ένα σύντομο και εύχρηστο βιβλίο.

Όπως ο ίδιος αναφέρει στο πρόλογο του βιβλίου του:
«.. σκέφτηκα να συγκεντρώσω ξεχασμένες λέξεις, που σπάνια λέγονται από ηλικιωμένους Αστακιώτες και λέξεις που δύσκολα τις καταλαβαίνουν παιδιά που έχουν γεννηθεί και έχουν μεγαλώσει στον Αστακό αλλά λιγότερο ή καθόλου παιδιά που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν εκτός Αστακού, που φυσικά βέβαια έχουν δεσμούς με την όμορφη πόλη μας. .... Απλά είναι επιθυμία μου να προσφέρω στον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα ένα μικρό μουσειακό γλωσσικό αντικείμενο .... Εξ΄ άλλου, όπως είπε κάποιος, τα δέντρα που δεν έχουν ρίζες γίνονται κούτσουρα για το τζάκι .»

Το βιβλίο διατίθεται από τον εκδοτικό οίκο "Bookstars - Free Publishing" στην τιμή των 7 ευρώ και σας αποστέλλεται εντός 3 ημερών. Τηλ. 2108072643 (www.bookstars.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad