Παναγιώτης Στάϊκος: Τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια στον συνάδελφο Γιάννη Τριανταφυλλάκη - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

11 Δεκεμβρίου 2014

Παναγιώτης Στάϊκος: Τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια στον συνάδελφο Γιάννη Τριανταφυλλάκη

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΑΚΗΣ: 
ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΤΑΚΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ ΜΕΤΑΔΙΔΟΜΕΝΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ"

Εκλεκτέ συνάδελφε και αγαπημένε φίλε Γιάννη (έτσι πρέπει να είναι οι σχέσεις μεταξύ των γιατρών και αισθάνομαι ιδιαίτερα ευτυχής, που οι σχέσεις μας όλων των Γιατρών στον Αστακό είναι άριστες), λυπάμαι ειλικρινά που λόγω πολύ μεγάλων υποχρεώσεων (δεν είναι πάντα έτσι), επαγγελματικών, οικογενειακών και κοινωνικών, δεν αντιλήφθηκα (δεν είναι δικαιολογία, αλλά είναι η αλήθεια) την διεξαγωγή της τόσο ενδιαφέρουσας, επίκαιρης και με το πλέον κατάλληλο ακροατήριο ημερίδας.

Βλέποντας μέσα από το PowerPoint στα Blogs, την αρτιότατη από επιστημονικής πλευράς παρουσίαση των διαφανειών (δείτε εδώ), οι οποίες πέρα από την άριστη γνώση απαιτούσαν και πολύ σκληρή δουλειά προετοιμασίας, η οποία θα αποσπούσε το χειροκρότημα και σε όποιο σπουδαίο Ιατρικό Συνέδριο παρουσιαζόταν και γνωρίζοντας πολύ καλά την χαρισματική άνεση που έχεις στην παρουσίαση, θεωρώ ότι πρέπει να ήταν πολύ τυχεροί εκείνοι, οι οποίοι την παρακολούθησαν και πιστεύω ότι θα την απήλαυσαν.

Αγαπητέ μου Γιάννη

Θέλω να σου εκφράσω τα θερμά και η ειλικρινή μου συγχαρητήρια, όχι μόνο για την άψογη παρουσίαση σε ένα τόσο ενδιαφέρον θέμα, αλλά γιατί κάνεις πράξη, αυτό που είναι και δική μου βαθειά πεποίθηση, ότι δηλαδή ο ρόλος των Γιατρών- Λειτουργών της Δημόσιας Υγείας, η οποία θα πρέπει να παίζει πρωταρχικό ρόλο στην υγεία του λαού και ο ιδιωτικός τομέας να δρα επικουρικά, αλλά με αυστηρά ελεγχόμενους κανόνες, δεν πρέπει να αρχίζει και να τελειώνει στην θεραπεία της αρρώστιας, αλλά πρωτίστως να ξεκινάει με την πρόληψη, στην οποία η Πολιτεία πρέπει να δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα, που δυστυχώς δεν συμβαίνει και ήταν ο μοναδικός λόγος για τον οποίο έφυγα από την δημόσια υγεία μετά από 24 χρόνια σκληρής δουλειάς.

Είμαι όμως και για έναν ακόμη λόγο χαρούμενος γι’ αυτή σου την παρουσίαση. Γιατί περίπου 25 χρόνια πριν, όταν ήμουν στην ηλικία σου και υπηρετούσα στο Κέντρο Υγείας, τότε που δεν είχαμε Projectors και PowerPoint είχα μιλήσει στο Γυμνάσιο Αστακού, και είχα τελειώσει την παρουσίασή μου όπως και εσύ με την προτελευταία διαφάνειά σου, λέγοντας στα παιδιά: Ξεχάστε όλα όσα σας είπα, αλλά αυτό μη το ξεχάσετε ποτέ και βγάζω από την τσέπη μου ένα προφυλακτικό, το οποίο άνοιξα μπροστά τους.

Αγαπητέ μου Γιάννη

Τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια για την αξιέπαινη πρωτοβουλία –παρουσίαση – δουλειά, που αρμόζει σε Πραγματικούς Λειτουργούς της Δημόσιας Υγείας και την ευχή για κάθε καλό και να σ’ έχει ο θεός καλά, να παραμείνεις έχοντας πολλές επιτυχίες στην Δημόσια Υγεία (το βλέπω πολύ δύσκολο), από την οποία να πάρεις την σύνταξή σου.

Με βαθειά εκτίμηση και αγάπη.

Αστακός 11/12/2014
Dr. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad