Διακρίσεις του "ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ" στο Β' Πανελλήνιο κύπελλο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

18 Δεκεμβρίου 2014

Διακρίσεις του "ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ" στο Β' Πανελλήνιο κύπελλο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥ "ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ"
ΣΤΟ Β΄ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ

3 ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ
3 ΤΕΤΑΡΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ 
3 ΠΕΜΠΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

Ο Σύλλογος του Αστακού συμμετείχε στο Β΄ Πανελλήνιο Κύπελλο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ που διεξήχθη την 12-14 Δεκεμβρίου 2014 στην Αθήνα καταφέρνοντας για μια ακόμη φορά να είναι μέσα στους διακριθέντες συλλόγους. Οι Αστακιώτες αθλητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και κατάφεραν να ξεχωρίσουν ανάμεσα σε 1200 περίπου αθλητές που συμμετείχαν στους αγώνες.

Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
ΜΕΝΤΗ Ράννια : Χάλκινο μετάλλιο
ΒΛΑΧΟΠΑΝΟΥ Μαίρη : Χάλκινο μετάλλιο
ΣΟΜΠΟΛΟΣ Ιωάννης : Χάλκινο μετάλλιο
ΔΟΥΝΗ Νίκη 4η θέση
ΚΟΝΙΩΣΗ Γεωργία 4η θέση
ΠΟΥΛΑΚΗ Χαρά 4η θέση
ΧΡΟΝΗΣ Βασίλειος 5η θέση
ΧΡΟΝΗΣ Νικόλαος 5η θέση
ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ Μάριος 5η θέση

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι και οι αθλητές που δεν κατάφεραν διάκριση έφτασαν στους προημιτελικούς μετά από νικηφόρους αγώνες και πάρα πολύ καλή απόδοση. Χαρακτηριστικά παραδείγματα η αθλήτρια ΠΟΥΛΑΚΗ Χαρά η οποία απέκλεισε την αθλήτρια φαβορί για την κατηγορία της σε ένα συναρπαστικό αγώνα. Ομοίως και ο αθλητής ΧΡΟΝΗΣ Βασίλειος ο οποίος κατάφερε μια σπάνια απόδοση, νικώντας τον αντίπαλο με τόσο θεαματικό τρόπο, προκαλώντας το θαυμασμό όλων.









Ο εκπαιδευτής του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ κ. ΜΑΡΙΝΟΣ Γεώργιος δήλωσε σχετικά: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος τόσο για τις διακρίσεις των αθλητών, όσο και για την απόδοση αυτών που δεν κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο, διότι είχαν να αντιμετωπίσουν πολύ υψηλό επίπεδο και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, βγάζοντας πολύ καλή εικόνα και αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον. Γίνεται μια μεθοδική δουλειά, σε συνεργασία με το γυμναστή της αγωνιστικής ομάδας κ. ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ Κωνσταντίνο και ευελπιστούμε οι αθλητές μας να φτάσουν πιο ψηλά. Παρόλο που τα παιδιά έχουν πολύ πιεσμένο πρόγραμμα λόγω των μαθημάτων, αφού πρέπει να ρίξουν το βάρος εκεί όπως είναι λογικό, καταφέρνουν παράλληλα να κατακτούν Πανελλήνια Μετάλλια και μάλιστα σε ένα Ολυμπιακό άθλημα με τέτοιο συναγωνισμό, δεν μένει παρά να τα συγχαρούμε. Οι επιτυχίες των παιδιών είναι επιτυχίες του τόπου μας και θεωρώ ότι ο Σύλλογός μας έχει βοηθήσει τα μέγιστα, παράλληλα βέβαια και με τα άλλα Αθλητικά Σωματεία, στην αθλητική ανάπτυξη του τόπου.

Εύχομαι Καλές Γιορτές σε όλους με υγεία και ευτυχία. Ευχαριστώ.»

Δ.Τ. Α.Μ.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad