Σε τίτλους :
Αρχική » » Σύλληψη οδηγών ταξί απο την Αιτωλοακαρνανία για υποκλοπή μεταφορικού έργου

Σύλληψη οδηγών ταξί απο την Αιτωλοακαρνανία για υποκλοπή μεταφορικού έργου

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014, 10:10 | 0 σχόλια

Συνελήφθησαν δώδεκα (12) οδηγοί και ιδιοκτήτες Δ.Χ.Ε. οχημάτων (ταξί) για υποκλοπή μεταφορικού έργου

Στο πλαίσιο διενέργειας στοχευμένων ελέγχων για την περιστολή του φαινομένου της υποκλοπής μεταφορικού έργου, που έχει ανατεθεί με νόμο στα υπεραστικά λεωφορεία (Κ.Τ.Ε.Λ.), από Δ.Χ.Ε. οχήματα ( T ΑΞΙ), πραγματοποιήθηκαν την 12, 15, 16 και 17-12-2014 από τις Ομάδες Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, συντονισμένες εξορμήσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών- Κορίνθου.

Αποτέλεσμα των ελέγχων ήταν η σύλληψη δώδεκα (12) συνολικά ημεδαπών, οδηγών και ιδιοκτητών Δ.Χ.Ε. οχημάτων, οι οποίοι διενεργούσαν επιβατικές μεταφορές ατόμων, άγνωστων μεταξύ τους, με διαφορετικό προορισμό, πραγματοποιώντας πολλαπλή μίσθωση από διαφορετικά σημεία των Νομών Μεσσηνίας, Αργολίδας, Αιτωλοακαρνανίας και Λακωνίας, όπου έχουν την έδρα τους, προς το Νομό Αττικής.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Ενόψει και της εορταστικής περιόδου Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς και Θεοφανείων, οι συντονισμένες δράσεις και εξορμήσεις της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, θα συνεχιστούν προκειμένου να αντιμετωπισθεί το φαινόμενο της υποκλοπής μεταφορικού έργου.
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA