Παναγιώτης Στάϊκος: Είχα δίκιο για την παρέμβαση της ολοκλήρωσης του δρόμου Αστακός - Ιόνια Οδός - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

02 Δεκεμβρίου 2014

Παναγιώτης Στάϊκος: Είχα δίκιο για την παρέμβαση της ολοκλήρωσης του δρόμου Αστακός - Ιόνια Οδός

Ύστερα και από το έγγραφο της απάντησης του Υπουργού Υποδομών κυρίου Χρυσοχοϊδη προς τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο μου κοινοποίησε το γραφείο του Βουλευτή κυρίου Γιώργου Βαρεμένου, τον οποίο ευχαριστώ πολύ, φαίνεται ότι είχα απόλυτο δίκιο για την παρέμβαση μου για την ολοκλήρωση του δρόμου Αστακός - Πλατυγιάλι - Άγιος Δημήτριος - Γέφυρα Γουριάς - ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ και θεωρώ, ότι είναι επίκαιρο παρά ποτέ, να συσταθεί η επιτροπή, η οποία θα πάει στον Υπουργό Υποδομών, για να μην μείνουμε απλά σε μια τυπική γραφειοκρατική απάντηση υπηρεσιακών παραγόντων μέσω του Υπουργού, αλλά με την πίεση να υπάρξει άμεση ολοκλήρωση των μελετών και ένταξη των έργων σε αντίστοιχα προγράμματα, με τα απαραίτητα κονδύλια.


Αστακός 1/12/2014

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ
Πρώην ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ
ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Σας επισυνάπτω το έγγραφο απάντηση του Υπουργού...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad