Περιπέτεια για Σύριους μετανάστες σε ερημική παραλία του Αστακού - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Breaking

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Όλα τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

Post Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου 2014

Περιπέτεια για Σύριους μετανάστες σε ερημική παραλία του Αστακού

Άλλο ένα συμβάν διακίνησης μεταναστών καταγράφεται σήμερα με κομβικό σημείο τα δυτικά παράλια της Αιτωλοακαρνανίας.

Κύκλωμα διακινητών οργάνωσαν τη νύχτα τη μεταφορά με λεωφορείο σε ερημική παραλία (Φουσκολάγκαδο) του Αστακού 37 Σύριων μεταναστών με υποτιθέμενο σκοπό από εκεί να τους παραλάβει σκάφος για να τους μεταφέρει στην Ιταλία, σύμφωνα με τις πληροφορίες του agrinionews.gr.

Μάταια όμως οι μετανάστες ανέμεναν και όταν κατάλαβαν όταν σκάφος δεν θα εμφανιζόταν, γύρω στις 9 το πρωί, ειδοποίησαν το Λιμενικό Σώμα το οποίο άμεσα εντόπισε το σημείο στο οποίο βρίσκονταν. Άνδρες του λιμενικού και της τοπικής αστυνομίας έσπευσαν και συνάντησαν τους Σύριους να… αναμένουν στον επαρχιακό δρόμο Αστακού - Μύτικα όπου ανέβηκαν από το παράλιο σημείο που οι διακινητές τους είχαν υποδείξει για να περιμένουν το σκάφος. Μια μητέρα όμως και τρία παιδιά καθώς και ένας ελαφρά τραυματίας (έσπασε το πόδι του στο μονοπάτι που οδηγεί στην παραλία) περίμεναν στο παραλιακό σημείο. Από εκεί μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Αστακού για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Όλοι οι μετανάστες είχαν ταξιδιωτικά έγγραφα προσωρινής παραμονής στη χώρα και πήρανπλέον το δρόμο για την Αθήνα. Οι αρμόδιες αρχές ερευνούν την υπόθεση ενώ -σημειωτέον- πως οι μετανάστες, σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους, δεν πλήρωσαν για τη μεταφορά κάτι το οποίο προγραμματίζονταν να γίνει στην Ιταλία.

πηγή: aginionews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ