Παναγιώτης Στάϊκος: Κύριε Δήμαρχε επιληφθείτε προσωπικά για τους φοίνικες που ξεράθηκαν - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

10 Δεκεμβρίου 2014

Παναγιώτης Στάϊκος: Κύριε Δήμαρχε επιληφθείτε προσωπικά για τους φοίνικες που ξεράθηκαν

Αγαπημένα μου δένδρα είναι η Ελιά, γιατί από αυτή έζησα και σπούδασα σε δύσκολα χρόνια, το πεύκο γιατί στα παιδικά μου χρόνια κάτω από τον δασύ του ίσκιο και το φυσικό στρώμα από τις πευκοβελόνες του ξαπλώναμε το μεσημέρι για έναν υπνάκο, ώσπου να περάσει η πολύ ζέστη του καλοκαιριού, για να συνεχίσουμε μαζί με τους γονείς μου την δουλειά μέχρι την δύση του ήλιου και ο Φοίνικας γιατί με ταξίδευε νοερά στην μαγική Μέση Ανατολή και σε μέρη Εξωτικά.

Έτσι λοιπόν από όλα τα δένδρα και το γκαζόν που φυτέψαμε στην Δημαρχιακή μου θητεία μαζί με τους συνεργάτες μου, τους εργάτες του Δήμου και τους μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου Αστακού, είναι τα πεύκα (κουκουναριές) και οι φοίνικες τους οποίους καμαρώνω.
















Όμως εδώ και δύο μήνες διαπίστωσα με πολύ στενοχώρια, ότι στην παραλία στο λιμάνι τρείς φοίνικες δυστυχώς ξεράθηκαν, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, είτε γιατί κάποιοι τους κλάδεψαν πολύ και τραυμάτισαν την καρδιά τους ή προσεβλήθησαν από αυτό το σκουλήκι, που έχει έλθει στην Χώρα μας από την Αφρική.





Γι’ αυτό

Κύριε Δήμαρχε

Σας παρακαλώ θερμά, να επιληφθείτε προσωπικά και με ειδικό Γεωπόνο να εξετάσετε, εάν οι φοίνικες που ξεράθηκαν, έχουν προσβληθεί από το Αφρικανικό σκουλήκι, να αρχίσει άμεσα θεραπεία στους άλλους, γιατί διαφορετικά δεν θα μείνει κανένας και θα είναι κρίμα.

Αστακός 10/12/2014

Με εκτίμηση

Dr ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ
Πρώην ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad