Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

27 Δεκεμβρίου 2014

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

ΘΕΜΑ : Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού.
ΣΧΕΤ : Το με αριθ. πρωτ. 8372/27-12-2014 έγγραφο της Γ.Γ.Π.Π. / Κ. Επιχειρήσεων.

Σας διαβιβάζουμε το έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας σύμφωνα με το οποίο αναμένονται επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ - ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ - ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ - ΙΣΧΥΡΟΙ ΑΝΕΜΟΙ) στην Περιοχής σας ως και τη Δευτέρα 29-12-2014 παρακαλούμε, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων σας να λάβετε τα απαραίτητα μέτρα, τα οποία προβλέπονται στις σχετικές εγκυκλίους της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και στον σχεδιασμό σας, για αντιμετώπιση προβλημάτων από αυτά.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ

ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟΨΕ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 27-12-2014 ΜΕ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ.

ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:

1. ΟΙ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 27-12-2014 ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΝΗΣΑ. ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ, ΤΙΣ ΒΡΑΔΥΝΕΣ ΩΡΕΣ.

2. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 28-12-2014 ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ, ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΠΥΚΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕ ΥΨΟΜΕΤΡΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ 700 ΜΕΤΡΑ.

3. ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 29-12-2014 ΤΑ ΙΣΧΥΡΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΜΥ www.emy.gr.


Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΕΓΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad