Τροπολογία κατέθεσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης για το ΤΕΙ Μεσολογγίου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

22 Δεκεμβρίου 2014

Τροπολογία κατέθεσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης για το ΤΕΙ Μεσολογγίου

Τροπολογία για το ΤΕΙ Μεσολογγίου κατέθεσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης στο σχέδιο νόμου «Ίδρυση Παρατηρίου Άνοιας, βελτίωση περιγεννητικής Φροντίδας και ρυθμίσεις θεμάτων αρμοδιότητας Υπουργείου Υγείας».

Με την τροπολογία αυτή τροποποιείται το Π.Δ. 94/2013 (Φ.Ε.Κ. 132/Α’/5-6-2013) «Συγχώνευση Τ.Ε.Ι. Πάτρας και Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου- Μετονομασία Σχολής και Τμημάτων- Συγχώνευση Τμημάτων- Κατάργηση Παραρτημάτων και Τμημάτων- Συγκρότηση Σχολών του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας» και στην ουσία επιτρέπει τη λειτουργία του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας με έδρα το Μεσολόγγι και εισαγωγικές κατευθύνσεις με χωριστό αριθμό εισακτέων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση:

α) Διοίκησης Κοινωνικής Οικονομίας
β) Διοίκηση Επιχειρήσεων, η οποία θα έχει και κατευθύνσεις προχωρημένου εξαμήνου:
β.α) Διοίκησης Επιχειρήσεων
β.β) Διοίκηση Πληροφοριακών Συστημάτων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad