Ανακοίνωση διαμαρτυρίας του ΑΟ Αγρινίου - Η απάντηση του Αίολου Αστακού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

23 Δεκεμβρίου 2014

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας του ΑΟ Αγρινίου - Η απάντηση του Αίολου Αστακού

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας εξέδωσε ο ΑΟ Αγρινίου λίγο μετά τη λήξη του αγώνα με τον Αίολο Αστακού την περασμένη Κυριακή για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος που βρήκε νικητή την ομάδα του Αιόλου με 77-55, κάνοντας λόγο για απειλές, σπασίματα αλλά και… γροθιές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟ Αγρινίου:

«Ευχαριστούμε θερμά τον ΑΙΟΛΟ ΑΣΤΑΚΟΥ, τους ανθρώπους του και τους φιλάθλους του για το αθλητικό πνεύμα που επέδειξαν στο ημίχρονο του αγώνα… με καθαρά μπασκετική συμπεριφορά όπως γροθιές, σπασίματα και απειλές σε παράγοντες και παίκτες της ομάδας μας… Επίσης να τους ευχαριστήσουμε που φρόντισαν να υπάρχει αστυνομία στο κλειστό της Βόνιτσας…
Αυτό εννοούσατε λοιπόν όταν λέγατε καλή γειτονιά… Δεν το είχαμε καταλάβει! Κλίμα τρομοκρατίας και φυσικά με τέτοιο κλίμα το αποτέλεσμα ειναι δίκαιο… Κάναμε ένα λάθος ως ΑΟ Αγρινίου, αφού… τολμήσαμε να προηγηθούμε με 7 πόντους και να παίξουμε καταπληκτικά στο 1ο ημίχρονο!»

Η διοίκηση του Αίολου Αστακού, απαντώντας στον ΑΟ Αγρινίου, εξέδωσε ανακοίνωση η οποία αναφέρει τα εξής:

«Με έκπληξή μας διαβάσαμε την ανακοίνωση του ΑΟ Αγρινίου σε ότι αφορά τον μεταξύ μας αγώνα στις 21/12/14. Θεωρούμε ότι έχουμε αποδείξει έμπρακτα στο παρελθόν τις διαθέσεις μας για φιλικές σχέσεις με όλα τα σωματεία του νομού και ειλικρινά απορούμε με την συγκεκριμένη ανακοίνωση, τόσο με το ύφος της όσο και με την απόδοση ευθυνών για την ένταση που δημιουργήθηκε στην διάρκεια του ημιχρόνου. Ελπίζουμε ότι δεν εκφράζει το σύνολο του συλλόγου του Α.Ο. Αγρινίου (γιατί όσοι ήταν εκεί ξέρουν πολύ καλά τι συνέβη) και θεωρούμε ότι πρόκειται για μια ατυχή ανακοίνωση εν θερμώ. Η διαχείριση κάθε ήττας θέλει μεγαλείο ψυχής και ψυχραιμία. Ευχόμαστε καλές γιορτές στο σύλλογο του Α.Ο. Αγρινίου και στους φιλάθλους του και καλή επιτυχία στους στόχους του.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad