Συγκέντρωση τροφίμων για τους άπορους δημότες του Δήμου Ξηρομέρου ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

09 Δεκεμβρίου 2014

Συγκέντρωση τροφίμων για τους άπορους δημότες του Δήμου Ξηρομέρου ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Κοινωφελής επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου ξεκινά μαζί με τους αναφερόμενους παρακάτω πολιτιστικούς φορείς μια προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων για να τα διαθέσει τις ημέρες των Χριστουγέννων στους άπορους και αναξιοπαθούντες συνδημότες μας.

Τα τρόφιμα αυτά θα προσφερθούν από το ταμείο της κοινωφελούς επιχείρησης, από επιχειρηματίες και καταστήματα της περιοχής μας και τα ονόματα όλων αυτών θα ανακοινωθούν μαζί με το πρόγραμμα συγκέντρωσης και διανομής που θα ακολουθήσει.

Οι Πολιτιστικοί σύλλογοι που μέχρι στιγμής συμμετέχουν και στηρίζουν την προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων είναι οι εξής:

Σύλλογος Γυναικών Αστακού, Ναυταθλητικός Όμιλος Αστακού (ΝΑΟΑΣ), Σύλλογος Φυτειωτών "Το Λιγοβίτσι", Σύνδεσμος Χρυσοβιτσάνων "Τα Κόροντα", Σύλλογος Στρογγυλοβουνίου "Το Ψηλοβράχι", Σύλλογος Παπαδαταίων "Αγιος Νικόλαος", Σύλλογος Βασιλόπουλου "Η Βελά", Σύλλογος "Καραισκάκη", Σύλλογος Αρχοντοχωριτών "Η Ζωοδόχος Πηγή".

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να το δηλώσουν το συντομότερο στον Πρόεδρο της Κοινωφελής επιχείρησης κ. Γεωργούλα Κωνσταντίνο στο τηλέφωνο 6973330607 και στα γραφεία της Κοινωφελούς 2646360541.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Γεωργούλας Κωνσταντίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad