Σε τίτλους :
Αρχική » » Η Digea αναβάλει την τελευταία στιγμή το πέρασμα στην ψηφιακή τηλεόραση στην Δ.Ελλάδα - Ποιες περιοχές επηρεάζονται

Η Digea αναβάλει την τελευταία στιγμή το πέρασμα στην ψηφιακή τηλεόραση στην Δ.Ελλάδα - Ποιες περιοχές επηρεάζονται

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2014, 18:03 | 0 σχόλια

Με δελτίο τύπου η Digea ενημερώνει τους τηλεθεατές των περιοχών του αναλογικού switch off της 19ης Δεκεμβρίου (Δυτική Μακεδονία, Ήπειρος, νησιά Ιουνίου, Δυτική Ελλάδα) ότι το ψηφιακό σήμα θα είναι διαθέσιμο σε μόλις 7 από τα 29 κέντρα εκπομπής, που προβλέπονταν αρχικά!

Η αιτιολογία που προβάλλει η Digea είναι οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικράτησαν το τελευταίο διάστημα στις περιοχές πολλών κέντρων εκπομπής, κάτι βέβαια που ήταν αναμενόμενο από πολλούς.

Συγκεκριμένα, το ψηφιακό σήμα θα καλύψει τις περιοχές των κέντρων εκπομπής Ακαρνανικά, Αίνος, Παντοκράτορας, Λιγγιάδες, Μεταξάς, Κλεισούρα και Κέλλη, τα οποία είναι και τα βασικά κέντρα εκπομπής των αντίστοιχων SFN, ενώ όλα τα υπόλοιπα - και μικρότερα - κέντρα εκπομπής και οι κάτοικοι που καλύπτονται από αυτά θα πρέπει να περιμένουν μία νέα ημερομηνία.

Αναλυτικότερα, τα κέντρα εκπομπής που δεν θα συμμετάσχουν στο switch off της 19ης Δεκεμβρίου (και θα συνεχιστούν οι αναλογικές εκπομπές) είναι:

Στο SFN 7 (ΦΛΩΡΙΝΑ) τα Κ.Ε. Άγιος Αθανάσιος και Πύλη

Στο SFN 8 (ΜΕΤΑΞΑΣ) τα Κ.Ε. Βουνάσα, Υδατόπυργος και Τσοτύλι

Στο SFN 9 (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) τα Κ.Ε. Ασπράγγελοι, Πολύγυρος, Γρανιτσοπούλα, Κατάρα, Δελβινάκι, Βασιλικό και Φαρμακοβούνι

Στο SFN 10 (ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ) τα Κ.Ε. Ηγουμενίτσα και Ψάκα

Στο SFN 11 (ΚΕΡΚΥΡΑ) τα Κ.Ε. Παλαιοκαστρίτσα και Ρόδα

Στο SFN 13 (ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ) τα Κ.Ε. Αμφιλοχία, Καναλάκι, Κορφοβούνι και Λάκκα Σούλι

Στο SFN 17 (ΑΙΝΟΣ) τα Κ.Ε. Ιθάκη και Φυτείες

Είναι άγνωστο αυτή τη στιγμή πότε θα πραγματοποιηθεί η ψηφιακή μετάβαση σε όλα αυτά τα κέντρα εκπομπής, ενώ πρέπει να θεωρείται βέβαιη πλέον και η αναβολή του πέμπτου αναλογικού switch off στα νησιά του Αιγαίου και στη Κρήτη, που έχει προγραμματιστεί για τις 29 Δεκεμβρίου.

πηγή: digitaltvinfo
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA