Τα jounior της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αστακού σε φιλική αναμέτρηση με τις "Ελπίδες Αγρινίου" - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

02 Δεκεμβρίου 2014

Τα jounior της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αστακού σε φιλική αναμέτρηση με τις "Ελπίδες Αγρινίου"

Η ομάδα jounior της ακαδημίας ποδοσφαίρου Αστακού έπαιξε φιλικό παιχνίδι την Κυριακή 30/11/2014 στις εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου "ENERGYM" με την ακαδημία ποδοσφαίρου "Ελπίδες Αγρινίου" που θεωρείται η μεγαλύτερη ακαδημία στην Ελλάδα αριθμώντας περίπου 400 μικρούς ποδοσφαιριστές.

Έγινε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όλων όσων το παρακολούθησαν.

Στην αναμέτρηση αυτή νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η ομάδα του Αστακού με σκορ 8 - 6, αλλά ουσιαστικός νικητής ήταν η ευγενής άμιλλα, η συμμετοχή και το πάθος για το παιχνίδι. Η νίκη που επιτεύχθηκε αντάμειψε τους συνεχείς κόπους των παιδιών μας και τις οργανωμένες προσπάθειες των προπονητών τους και έδειξε τις στέρεες βάσεις με τις οποίες η Ακαδημία Αστακού θεμελιώνει και άλλες ανάλογες μελλοντικές επιτυχίες.

Η προπόνηση στην Ακαδημία Αστακού γίνεται από εξειδικευμένους και άρτια, τεχνικά και παιδαγωγικά, καταρτισμένους προπονητές ποδοσφαίρου.









Οι συμμετέχοντες ποδοσφαιριστές για την Ακαδημία Αστακού:

Κρικρής Αλέκος
Ρουσάι Αλέξανδρος
Φραίμης Θάνος
Φραίμης Κωνσταντίνος
Στρατομήτρος Δημήτρης
Κοτρότσος Θεοφάνης
Σάββας Μάριος
Τέγας Σπύρος
Μάτεβ Μιχαήλ
Κούσας Ιωάννης
Σκούφης Παναγιώτης
Γκάτσης Λευτέρης

Δείτε video του αγώνα ΕΔΩ.

1 σχόλιο:

  1. Κούστας Ιωάννης
    έτσι για την ιστορία...
    Μπράβο σε όλα τα παιδιά

    Παναγιώτης Κούστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad