Με νίκη πέρασε από το Λουτρό ο Ηρακλής. Κέρδισε 3-0 τον Αμβρακικό - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

12 Ιανουαρίου 2015

Με νίκη πέρασε από το Λουτρό ο Ηρακλής. Κέρδισε 3-0 τον Αμβρακικό

ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ 0-3

Με εκκωφαντικό τρόπο πέρασε η ομάδα μας από το Λουτρό βάζοντας έτσι γερές βάσεις για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, που οδηγεί απευθείας στην άνοδο στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣΑ.

Στο α΄ ημίχρονο δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο, αλλά η ομάδα μας έδειχνε να στέκεται καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να είναι αυτή η οποία θα μπορούσε να προηγηθεί στο σκορ.

Αυτό επιβεβαιώθηκε στο β΄ ημίχρονο, όπου οι παίχτες μας έδειξαν την ανωτερότητα τους πετυχαίνοντας τρία γκολ με τον ΚΟΥΚΟΥΡΔΕΛΗ Παναγιώτη και χάνοντας άλλες δύο κλασικές ευκαιρίες για διεύρυνση του σκορ. Το ντέρμπι τελικά έμεινε μόνο στα χαρτιά, διότι η ομάδα μας ενισχυμένη με τους ΚΟΤΡΩΤΣΟ Γεώργιο, ΛΑΔΑ Γεώργιο και τον σκόρερ άλλαξε επίπεδο και ήταν ανώτερη της γηπεδούχου ομάδας.


 












Όλοι οι παίχτες μας είχαν καλή απόδοση, αλλά ξεχώρησαν περισσότερο οι ΛΑΔΑΣ Γεώργιος, ΚΟΤΡΩΤΣΟΣ Γεώργιος, ΚΟΥΚΟΥΡΔΕΛΗΣ Παναγιώτης, ΛΙΒΑΝΗΣ Βασίλειος και ΧΑΝΔΡΑΣ Ιωάννης.

Αριστή η διαιτησία των ΚΕΚΕΛΟΥ, ΚΩΣΤΑΡΑ και ΚΟΛΩΣΙΩΝΗ.

Η ομάδα μας με την ολοκλήρωση του α΄ γύρου είναι στην πρώτη θέση με 32 βαθμούς και ακολουθούν ο Αμφίλοχος με 29 η Α.Ε Βάλτου με 28 και ο Αμβρακικός Λουτρού με 27 βαθμούς.






 
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ: ΡΗΓΑΛΟΣ Γ., ΧΑΝΔΡΑΣ Ι., ΛΙΒΑΝΗΣ Π., (30΄ ΤΡΙΑΝΤΗΣ Σ.), ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ Ι., ΚΟΥΝΑΔΗΣ Β., ΛΙΒΑΝΗΣ Β., ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ Α.,TAFANI O., ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ Σ., (50΄ΚΟΥΚΟΥΡΔΕΛΗΣ Π, 86΄ΚΟΝΤΟΖΗΣΗΣ Μ.), ΚΟΤΡΟΤΣΟΣ Γ, ΛΑΔΑΣ Γ.

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΟΜΕΝΕΑ ΕΜΠΕΣΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad