Δημήτρης Στρατούλης: «Θα προσπαθήσω με όλες τις δυνάμεις μου να ανταποκριθώ ως Υπουργός στις προσδοκίες σας» - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Breaking

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Όλα τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

Post Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015

Δημήτρης Στρατούλης: «Θα προσπαθήσω με όλες τις δυνάμεις μου να ανταποκριθώ ως Υπουργός στις προσδοκίες σας»

Ευχαριστώ πολύ τον Δήμαρχο Ξηρομέρου Ερωτόκριτο Γαλούνη, τον Αντιδήμαρχο Βασίλη Μουρκούση, τον πρώην Δήμαρχο Αστακού, γιατρό, Παναγιώτη Στάικο, τον υποψήφιο Δήμαρχο Ξηρομέρου Ηλία Γεωργαλή, που είναι όλοι τους καλοί μου φίλοι, την Ένωση Αστακηνών Αθήνας και εκατοντάδες φίλους και φίλες Ξηρομερίτες και Αστακιώτες για τις θερμές ευχές, τα συγχαρητήρια και τα καλά σας λόγια.

Σας υπόσχομαι ότι θα αγωνιστώ και θα προσπαθήσω με όλες τις δυνάμεις μου να ανταποκριθώ ως Υπουργός στις προσδοκίες σας και να συμβάλλω στην τιτάνια προσπάθεια της νέας κυβέρνησης για μία πατρίδα με αξιοπρέπεια και για να αποκτήσει και πάλι ο λαός μας το χαμένο του χαμόγελο και την ελπίδα για καλλίτερες μέρες.

Δημήτρης Στρατούλης
Βουλευτής Β Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ
Αναπληρωτής Υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ