Σε τίτλους :
Αρχική » » Ο Παναγιώτης Στάϊκος για τον Δημήτρη Στρατούλη: «Φίλε Τάκη ολόψυχα καλή επιτυχία και καλή τύχη»

Ο Παναγιώτης Στάϊκος για τον Δημήτρη Στρατούλη: «Φίλε Τάκη ολόψυχα καλή επιτυχία και καλή τύχη»

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2015, 18:14 | 2 σχόλια

Το γεγονός ότι σε αυτές τις εκλογές δεν ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ, ουδόλως επηρεάζει τα αισθήματα χαράς και ικανοποίησης για την Υπουργοποίηση του εκλεκτού και πολύ αγαπητού συμπολίτη μας Δημήτρη Στρατούλη. Ο Δημήτρης Στρατούλης είναι ένας άνθρωπος με ξεχωριστό του ήθος και διακρίνεται για την σεμνότητα, εντιμότητα και απλότητά του.

Μαχητής της ζωής και της πολιτικής από τα νεανικά του χρόνια. Από την εποχή που διαχωρίστηκε η Ενωμένη Αριστερά, είναι ενταγμένος στην Ανανεωτική Αριστερά, την οποία υπηρετεί με συνέπεια, αυταπάρνηση και δυναμισμό. Με χειμαρρώδη πολιτικό λόγο, διακρίνεται για τον δυναμισμό και την παρρησία του, με τα οποία καταθέτει και υπερασπίζεται την άποψή του και τις κομματικές του θέσεις, χωρίς ποτέ να προσβάλει τον συνομιλητή του, γιατί τον διακρίνει μια έμφυτη ευγένεια!!!

Έτσι είναι αγαπητός όχι μόνο στους υποστηρικτές του αλλά και αντιπάλους του. Πρέπει να τονιστεί, ότι είναι και άριστος οικογενειάρχης!!!

Σίγουρα μεγάλη τιμή για τον Αστακό.

Εάν δεν κατέθετα αυτά τα λόγια ψυχής, θα ήμουν αχάριστος, αφού ο Τάκης με τον οποίο με συνδέει μια φιλία 40 ετών, ήταν δίπλα μου σε όλους τους εκλογικούς μου αγώνες και δράττομαι της ευκαιρίας να του εκφράσω τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μου (παραθέτω δυο φωτογραφίες από το αρχείο μου σε προεκλογική μου ομιλία σε Ξενοδοχείο στη Αθήνα).Φίλε Τάκη ολόψυχα καλή επιτυχία και καλή τύχη !!!

Υ.Γ.

Συνήθως τα πολιτικά πρόσωπα δεν συνειδητοποιούν, ότι έρχεται μια μέρα που δεν θα είναι στο πόστο τους. Φίλε Τάκη θα σου ευχηθώ, κάτι το οποίο αισθάνθηκα εγώ. Όταν θα έλθει η μέρα, κατά την οποία θα παραδώσεις το γραφείο σου και σου εύχομαι να αργήσει πολύ, να είσαι πιο χαρούμενος, ικανοποιημένος και ευτυχισμένος από την ημέρα που το παρέλαβες!!!!

Με βαθειά εκτίμηση και φιλικούς χαιρετισμούς .

Dr. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ
Πρώην ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ
Μοιραστείτε το άρθρο :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
29 Ιανουαρίου 2015 - 6:56 π.μ.

Κι άν συμφωνώ κι άν διαφωνώ , πολιτικό πολιτισμό !
ενεργοί απλοί πολίτες

Ανώνυμος
30 Ιανουαρίου 2015 - 5:44 μ.μ.

Πολιτικό πολιτισμό ! με Σεβασμό σε ήθη , έθιμα , παράδοση , θεσμό !
ενεργοί απλοί πολίτες

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA