Κόμματα και ναρκωτικά: Πες μου τι παίρνεις να σου πω τι θα ψηφίσεις (βίντεο) - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

24 Ιανουαρίου 2015

Κόμματα και ναρκωτικά: Πες μου τι παίρνεις να σου πω τι θα ψηφίσεις (βίντεο)

Και όπως κάθε παραμονή εκλογών αγαπητέ μου αναγνώστη εγώ θα είμαι δίπλα σου να σε βοηθήσω σε αυτή την δύσκολη απόφαση που θα πρέπει να πάρεις. Τι να ψηφίσεις; 

Θα σου δημοσιεύσω εδώ λοιπόν έναν απλό οδηγό του. Όχι με βάση τις συνηθισμένες παπαριές που ξέρεις με τις ευρωπαϊκές προοπτικές και μαλακίες. Κάτι πολύ απλούστερο. Τις συνήθειές σου. Πες μου λοιπόν τι ναρκωτικά παίρνεις και θα σου πω τι να ψηφίσεις. 

Έχουμε και λέμε λοιπόν: 

Υπνοστεντόν Ληγμένα: Ψηφίζεις Πασόκ. Είσαι σε βαθύ πράσινο ύπνο. Χρόνια τώρα. Κόψτα σε χαλάνε. Και ξύπνα επιτέλους. 
LSD: Ψηφίζεις Ν.Δ. Βλέπεις παραισθήσεις ότι όλα αλλάζουν. Πράσινοι δράκοι κυκλοφορούν στην κουζίνα σου και μπλέ νεράιδες στο WC. Όχι ο Σαμαράς δεν είναι η Tinkerbell. 
Φούντα: Ψηφίζεις ΚΚΕ. Έχεις κολλήσει ότι ο Λένιν ζεί ακόμα και ότι η Παπαρήγα είναι γκομενάρα. Ξεκόλλα. Πάρε μια Λάκτα
Ecstasy: Ψηφίζεις Ποτάμι. Κυκλοφορείς με ένα backpack, είσαι στη γύρα συνέχεια και τους αγαπάς όλους. Και θα συνεργαστείς και με όλους. Μην ξενερώσεις το πρωί φοβάμαι και δε θυμάσαι τίποτα. 
Ηρωίνη: Ψηφίζεις Κιδησό. Έπεσες στα σκληρά. Ο Γιωργάκης είναι υπέρ της φούντας αλλά εσύ το κατάλαβες για την πρέζα. Αν ψήφιζες και Πασόκ πρίν δεν έχεις ελπίδες απεξάρτησης. 
Κοκαΐνη: Ψηφίζεις Ανεξάρτητους Έλληνες. Είσαι στην τσίτα συνέχεια φευγάτος πάνω σε τρενάκια και μανουριάζεις με τον Αλέξη που τσινάει. Χαλάρωσε. Ζήτα λίγη φούντα από τους κομμουνιστές. 
Βενζίνα: Ψηφίζεις Σύριζα. Μαζί με τους πιτσιρικάδες φίλους σου μαζεύεστε σνιφάρετε και διώχνετε το άγχος. Φτιάχνετε και καμιά μολότοφ μ ό,τι περισσέψει. Μεγαλώσατε πια. Κόψτε την. 
Βάλιουμ: Ψηφίζεις Δημοκρατική Αριστερά. Κουμπώνεις και χλαααπ ηρεμία. Ήρεμες δηλώσεις, ήρεμες κινήσεις, ησυχία παντού. Καληνύχτα. 
Κρακ: Ψηφίζεις ΛΑΟΣ. 10 φορές χειρότερο απ την κοκαΐνη του Καμμένου. Την καπνίζεις σκέτη από λιβανιστήρι. Ας σε λυπηθεί ο Θεός 
Όλα τα παραπάνω ταυτόχρονα: Ψηφίζεις Χρυσή Αυγή. 

Αυτές είναι οι προτάσεις μου αγαπητέ αναγνώστη. Μην το πάρεις ελαφρά και μελέτησε καλά τον οδηγό. Θα δεις ότι δεν είσαι πολύ μακρυά από τις τελικές σου επιλογές. Ελπίζω να σε βοήθησα....

Δείτε το βίντεο:

 

Παναγιώτης Λαμπρίδης / kissmygrass.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad