Περιοδεύει στο νομό ο Κώστας Καραγκούνης - Επισκέφθηκε και τον Αστακό - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

12 Ιανουαρίου 2015

Περιοδεύει στο νομό ο Κώστας Καραγκούνης - Επισκέφθηκε και τον Αστακό

Στα πλαίσια της περιοδείας που πραγματοποιεί στο νομό ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Κωνσταντίνος Καραγκούνης, επισκέφθηκε τα χωριά Ορεινού Βάλτου, τον Αστακό, το Καραισκάκη, το Βασιλόπουλο, την Χρυσοβίτσα, το Πρόδρομο, τη Μαχαιρά, τη Μπαμπίνη και τη Σκουρτού.

Ο κ. Καραγκούνης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους για τις πολιτικές εξελίξεις αλλά και για θέματα που απασχολούν το Νομό μας.

Στην συνέχεια της περιοδείας του ο υποψήφιος βουλευτής επισκέφθηκε το νοσοκομείο του Αγρινίου συνομιλώντας με τον διοικητή αλλά και με τους εργαζομένους της παιδιατρικής πτέρυγας. Ο κύριος Καραγκούνης έκλεισε την περιοδεία του με επίσκεψη στην Αμφιλοχία.

Οι περιοδείες στο νομό θα συνεχιστούν καθ’ όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.







πηγή: axmi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad