Σε τίτλους :
Αρχική » » Πρώτο επίσημο παιχνίδι για το σκακιστικό τμήμα του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Αστακού

Πρώτο επίσημο παιχνίδι για το σκακιστικό τμήμα του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Αστακού

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015, 18:18 | 0 σχόλια

Το σκακιστικό τμήμα του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Αστακού πραγματοποίησε το πρώτο του επίσημο παιχνίδι την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.

Στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Πελοποννήσου, αντιμετώπισε τον Προμηθέα Πατρών στην ζεστή σκακιστική αίθουσα που επιμελήθηκε η κ. Πανταζή Πανωραία με τον έφορο του τμήματος κ. Κακαρούνα Σωτήρη δίπλα στα γραφεία του ΝΑΟΑΣ στον Αστακό.

Για την ομάδα του ΝΑΟΑΣ αγωνίσθηκαν οι: Ντεμίρης Ευάγγελος, Καλλίνικος Σπύρος, Καρανίκας Γεράσιμος, Ζαρκαδούλας Αθανάσιος, Παύλου Κωσταντίνα, Κακαρούνα Ιωάννα, Παπαγιαννοπούλου Μαρία, Τσάκαλης Παναγιώτης, Φραίμης Αθανάσιος και ο Παπαγιαννόπουλος Παρασκευάς.

Υπεύθυνος για την διεξαγωγή του παιχνιδιού ήταν ο επίσημος διαιτητής σκακιού Καϊμακάς Κωσταντίνος. Η πρώτη κίνηση έγινε από τον ιδρυτή και επίτιμο πρόεδρο του ομίλου κ. Απόστολο Πανταζή. Μας τίμησε με την παρουσία του και ο δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Γαλούνης.

Δείτε φωτογραφίες:


πηγή: xiromeronews / φώτο: Πανωραία Πανταζή
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA