Πρώτο επίσημο παιχνίδι για το σκακιστικό τμήμα του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Αστακού - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Breaking

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Όλα τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

Post Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015

Πρώτο επίσημο παιχνίδι για το σκακιστικό τμήμα του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Αστακού

Το σκακιστικό τμήμα του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Αστακού πραγματοποίησε το πρώτο του επίσημο παιχνίδι την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.

Στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Πελοποννήσου, αντιμετώπισε τον Προμηθέα Πατρών στην ζεστή σκακιστική αίθουσα που επιμελήθηκε η κ. Πανταζή Πανωραία με τον έφορο του τμήματος κ. Κακαρούνα Σωτήρη δίπλα στα γραφεία του ΝΑΟΑΣ στον Αστακό.

Για την ομάδα του ΝΑΟΑΣ αγωνίσθηκαν οι: Ντεμίρης Ευάγγελος, Καλλίνικος Σπύρος, Καρανίκας Γεράσιμος, Ζαρκαδούλας Αθανάσιος, Παύλου Κωσταντίνα, Κακαρούνα Ιωάννα, Παπαγιαννοπούλου Μαρία, Τσάκαλης Παναγιώτης, Φραίμης Αθανάσιος και ο Παπαγιαννόπουλος Παρασκευάς.

Υπεύθυνος για την διεξαγωγή του παιχνιδιού ήταν ο επίσημος διαιτητής σκακιού Καϊμακάς Κωσταντίνος. Η πρώτη κίνηση έγινε από τον ιδρυτή και επίτιμο πρόεδρο του ομίλου κ. Απόστολο Πανταζή. Μας τίμησε με την παρουσία του και ο δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Γαλούνης.

Δείτε φωτογραφίες:


πηγή: xiromeronews / φώτο: Πανωραία Πανταζή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ