«Η εικόνα του νεκροταφείου μας είναι επιεικώς χυδαία» - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

09 Ιανουαρίου 2015

«Η εικόνα του νεκροταφείου μας είναι επιεικώς χυδαία»

Αγανακτισμένος πολίτης του Αστακού στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, αναφέρει για την κατάσταση που αντίκρυσε στο νεκροταφείο του Αστακού, τα εξής:

"Απο καταβολης χρονων ειθισται να τιμουμε τους νεκρους. Ποσο μαλλον οταν μιλαμε για τους δικους μας ανθρωπους και οχι για τον "αγνωστο στρατιωτη". Η εικονα του νεκροταφειου μας ειναι επιεικως χυδαια. Ποσες χιλιαδες ευρω καθε χρονο πληρωνουν οι δημοτες Αστακου για το νεκροταφειο? Ποιος διαχειριζεται τα χρηματα αυτα? Τα σκουπιδια εχουν θαψει τα μνηματα, τα προβατα βοσκανε στα κεφαλια των ανθρωπων μας. Αν δεν αλλαξουμε εμεις τη φρικτη αυτη κατασταση σε λιγο φοβαμαι πως θα σηκωθουν οι νεκροι μας με πλακατ να διαδηλωσουν... ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ κυριε δημαρχε αλλα μαλλον πρωτεραιοτητα σας ειναι να αδιαζεται και να καιτε τα Johny Walker στα live της παραλιας! ! ! "

Δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad