Την διάλυση του Συλλόγου Γυναικών Μύτικα ανακοίνωσε η Πρόεδρος του κα Γεωργία Ταμπάκη - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

30 Ιανουαρίου 2015

Την διάλυση του Συλλόγου Γυναικών Μύτικα ανακοίνωσε η Πρόεδρος του κα Γεωργία Ταμπάκη

Την Πέμπτη 29.1 στις 04:00 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Μύτικα, σε μία όμορφη και λιτή εκδήλωση, ο Σύλλογος Γυναικών Μύτικα έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Ακολούθησε Γενική Συνέλευση και πάρθηκε η απόφαση να προχωρήσει ο Σύλλογος άμεσα σε εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ., με προθεσμία κατάθεσης υποψηφιοτήτων την Παρασκευή 30.1. και ώρα 10:00 π.μ.

Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων έληξε σήμερα Παρασκευή 30.1 και ώρα 10:00 π.μ. και δεν κατατέθηκαν οι υποψηφιότητες αυτές που σε αριθμό προβλέπονται από το καταστατικό για να προχωρήσει η διαδικασία των εκλογών.

Σαν απερχόμενη Πρόεδρος εξέφρασα την επιθυμία να μην είμαι εκ νέου υποψήφια, αφήνοντας χώρο να μπουν και να αναλάβουν νέα μέλη που θα οδηγήσουν τον Σύλλογο σε εύρυθμη λειτουργία, μιας και τελευταία δεν υπήρχε αρμονική συνεργασία μεταξύ των μελών του μέχρι σήμερα Δ.Σ.

Με μεγάλη μας λύπη σας δηλώνουμε ότι δεν μπορεί να συγκροτηθεί νέο Δ.Σ. του Συλλόγου και ο Σύλλογος ως εκ τούτου οδηγείται σε διάλυση με σχετική αίτηση που θα κατατεθεί τις επόμενες ημέρες στο Πρωτοδικείο Λευκάδας.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε τα τελευταία οκτώ χρόνια. Περάσαμε και ζήσαμε πολύ όμορφες στιγμές που θα μας μείνουν αξέχαστες και ένα συγνώμη για την αναπόφευκτη διάλυση του Συλλόγου.


Η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Μύτικα
Γεωργία Ταμπάκη


πηγή: mytikaspress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad