Ο Παναγιώτης Στάϊκος καλεί τους υποστηρικτές του να ψηφίσουν "Ποτάμι" - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Breaking

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Όλα τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

Post Top Ad

Post Top Ad

Παρασκευή, 9 Ιανουαρίου 2015

Ο Παναγιώτης Στάϊκος καλεί τους υποστηρικτές του να ψηφίσουν "Ποτάμι"

Καλώ τους φίλους και υποστηρικτές μου στην Αιτωλοακαρνανία να στηρίζουν το ΠΟΤΑΜΙ σε αυτές τις εκλογές, σαν να ήμουν εγώ υποψήφιος, επιλέγοντας τις ικανότερες ή τους ικανότερους. Δεν είναι ώρα για εσωστρέφειες, αλλά για υπεύθυνο και δυναμικό αγώνα. Για μπορέσουν να γίνουν οι απαραίτητες για την Χώρα μεταρρυθμίσεις, χωρίς όμως να ευημερούν οι αριθμοί και να υποφέρουν οι άνθρωποι. Για να υπάρξει στην Χώρα σταθερότητα και ομαλότητα, με Κυβέρνηση Συνεργασίας επί τη βάσει προγραμματικών θέσεων και συγκλίσεων. Κυβέρνηση στην οποία Υπουργοί θα είναι οι άριστοι και όχι οι μετριότητες των κομματικών στρατών.

Τα κόμματα είναι φορείς Δημοκρατίας και όσο πιο ενδυναμωμένη είναι η εσωκομματική Δημοκρατία τόσο ισχυρή είναι η Δημοκρατία μας. Οι αποφάσεις των συλλογικών οργάνων θα πρέπει να γίνονται σεβαστές, ακόμη και όταν σε προσωπικό επίπεδο εμπεριέχουν λάθος. Υπάρχουν κάποιοι, οι οποίοι σε αυτή την περίπτωση, φροντίζουν να βρουν αλλού στασίδι, πράγμα το οποίο είναι πολύ της μόδας τελευταία. Εγώ δεν ανήκω σε αυτούς. Στο ΠΟΤΑΜΙ υπάρχει εσωκομματική Δημοκρατία και όταν θα έλθει η ώρα του απολογισμού, εκεί με νηφαλιότητα και παρρησία θα αναζητηθούν οι όποιες ευθύνες και θα κληθούν να τις αναλάβουν εκείνοι, οι οποίοι τις έχουν.

Αστακός 9/1/2015

Dr ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ
ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ για το ΠΟΤΑΜΙ στον ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ