Αλυζιακός Μύτικα - Ηρακλής Αστακού 0-2 - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

07 Φεβρουαρίου 2015

Αλυζιακός Μύτικα - Ηρακλής Αστακού 0-2

Για ένα ημίχρονο η γηπεδούχος ομάδα έβαλε φρένο στην ανωτερότητα των παιχτών μας.

Στο β΄ ημίχρονο η ομάδα μας, μετά από δεκαπέντε λεπτά περίπου, προηγήθηκε με τον ΛΙΒΑΝΗ Παναγιώτη και με αυτογκόλ διπλασίασε τα τέρματά της έχοντας δύο δοκάρια και κλασικές ευκαιρίες για διεύρυνση του σκορ.

Διακριθέντες για την ομάδα μας ήταν οι ΛΙΒΑΝΗΣ Παναγιώτης, ΚΟΤΡΩΤΣΟΣ Γεώργιος, ΚΟΝΤΟΖΗΣΗΣ Μιχαήλ και σταθερός στις επεμβάσεις του ο τερματοφύλακάς μας ΡΗΓΑΛΟΣ Γρηγόριος.

Καλή η διαιτησία των ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ Δ., ΚΑΛΑΜΑΡΗ, ΔΗΜΟΝΙΤΣΑ.

Μετά και την τρίτη αγωνιστική του β΄ γύρου του πρωταθλήματος η ομάδα μας προηγείται με διαφορά τριών βαθμών από τον δεύτερο Αμφίλοχο.



ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ: ΡΗΓΑΛΟΣ Γ., ΧΑΝΔΡΑΣ Ι., ΛΙΒΑΝΗΣ Π., ΓΚΑΤΣΗΣ Ι., ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ Ι., (37΄ΤΡΙΑΝΤΗΣ Σ), ΤΑΦΑNI OLSI., ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ Α., (57΄ ΚΟΥΚΟΥΡΔΕΛΗΣ Π.). ΛΙΒΑΝΗΣ Β., ΛΑΔΑΣ Γ., ΚΟΤΡΩΤΣΟΣ Γ., ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ Δ., (50΄ΚΟΝΤΟΖΗΣΗΣ Μ.)

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (19-2-2015 / ΩΡΑ 15.00)
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ - ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΘΥΡΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad