Σε τίτλους :
Αρχική » » Μεσολόγγι: Νεαρή Ρομά βούτηξε 180 ευρώ από ηλικιωμένο άνδρα

Μεσολόγγι: Νεαρή Ρομά βούτηξε 180 ευρώ από ηλικιωμένο άνδρα

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2015, 11:14 | 0 σχόλια

Εκατόν ογδόντα ευρώ ήταν η λεία μιας νεαρής Ρομά, η οποία αφαίρεσε τα χρήματα από την τσέπη ενός ηλικιωμένου άνδρα με τη μέθοδο της απασχόλησης στο Μεσολόγγι.

Ο άνδρας βρισκόταν στη στάση του λεωφορείου όταν η νεαρή τον πλησίασε και παρασύροντάς τον λίγο μακρύτερα κατάφερε να του πάρει τα χρήματα και να εξαφανιστεί. Ο ηλικιωμένος αντιλήφθηκε την κλοπή και ειδοποίησε την αστυνομία. Από τις περιγραφές οι αστυνομικοί κατάλαβαν για ποιά πρόκειται, αφού η νεαρή τους απασχολεί πολύ συχνά διαπράττοντας ανάλογες κλοπές.

Οι Ρομά έχουν αποδειχτεί ιδιαίτερα ευρηματικές στο να σκαρφίζονται διάφορα τεχνάσματα και να κλέβουν τους ηλικιωμένους. Βασικό στόχο αποτελούν εκείνοι που περιμένουν στις στάσεις των λεωφορείων. Για το λόγο αυτό απαιτείται μεγάλη προσοχή από τους ίδιους, οι οποίοι συχνά παρασύρονται. Ευτυχώς ο συγκεκριμένος ηλικιωμένος είχε 10 ευρώ σε άλλη τσέπη και έτσι κατάφερε να βγάλει εισιτήριο για να επιστρέψει στο χωριό του.

πηγή: aixmi-news
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA