Σε τίτλους :
Αρχική » » Ευχαριστίες των μαθητών του Γ2 Καραμούζειου Γυμνασίου Αστακού στον χορηγό της εκδρομής στην Ζάκυνθο

Ευχαριστίες των μαθητών του Γ2 Καραμούζειου Γυμνασίου Αστακού στον χορηγό της εκδρομής στην Ζάκυνθο

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2015, 13:37 | 0 σχόλια

Οι μαθητές του Γ2 τμήματος του Καραμουζείου Γυμνασίου Αστακού και η φιλόλογος καθηγήτρια Τριάντη Αγνή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Αποστόλη Πανταζή για την κάλυψη των εξόδων της διήμερης εκδρομής μας που θα πραγματοποιηθεί στη Ζάκυνθο 7-8 Μαρτίου.

Η εκδρομή αυτή γίνεται προκειμένου οι μαθητές να γνωρίσουν και να βιντεοσκοπήσουν την γενέτειρα πόλη του εθνικού μας ποιητή Διονυσίου Σολωμού στα πλαίσια μιας μεγάλης εκδήλωσης που θα παρουσιάσουμε στο τέλος της σχολικής χρονιάς με θέμα: ΣΟΛΩΜΟΣ - ΚΑΛΒΟΣ: ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΠΤΑΝΗΣΙΟΙ ΠΟΙΗΤΕΣ

Ο κ. Αποστόλης Πανταζής ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά μας και μας διαβεβαίωσε ότι θα είναι αρωγός μας σε οτιδήποτε χρειαστούμε με σκοπό να διευκολύνει όταν μπορεί το εκπαιδευτικό μας έργο. Τον ευχαριστούμε θερμά.

Οι μαθητές του Γ2
Η υπεύθυνη καθηγήτρια Τριάντη Αγνή
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA