Κορυφώνεται η ανησυχία για τον 20χρονο Βαγγέλη - Αναζητείται από τις 6 Φεβρουαρίου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

13 Φεβρουαρίου 2015

Κορυφώνεται η ανησυχία για τον 20χρονο Βαγγέλη - Αναζητείται από τις 6 Φεβρουαρίου

Αγωνιώδεις είναι οι εκκλήσεις της οικογένειας του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη, προς οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι για την τύχη του παιδιού τους να ενημερώσει τις αρχές. Ο κρητικός φοιτητής που σπουδάζει στα Ιωάννινα έχει να δώσει σημεία ζωής από τις 6 Φεβρουαρίου.

Παρά τις έρευνες των αστυνομικών αρχών Ιωαννίνων, που συνεχίζονται, για τον εντοπισμό του 20χρονου φοιτητή από τους Αρμένους Ρεθύμνου, κανένα ίχνος του δεν έχει βρεθεί. Ο φοιτητής εξαφανίστηκε το απόγευμα της Περασμένης Παρασκευής, 6 Φεβρουαρίου όταν έφυγε από την φοιτητική εστία όπου διέμενε, στην περιοχή Κατσικάς Ιωαννίνων, άφησε στο δωμάτιό του όλα τα προσωπικά του αντικείμενα και το κινητό του τηλέφωνο και έκτοτε αγνοείται.

Να σημειωθεί ότι η οικογένεια έχει ζητήσει τη βοήθεια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» και απόψε η Αγγελική Νικολούλη θα ασχοληθεί με την υπόθεση προσδοκώντας ότι έστω και ανώνυμα μπορεί να δοθεί κάποια πληροφορία που θα οδηγήσει στα ίχνη του Βαγγέλη.

Χθες, η μητέρα του 20χρονου είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Ιωαννίνων, Θωμά Μπέγκα, ο οποίος δήλωσε τη συμπαράστασή του στην αγωνία που περνά όλη η οικογένεια του φοιτητή που αγνοείται από την περασμένη Παρασκευή. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ των Ιωαννίνων, ο κ. Μπέγκας κατόπιν παράκλησης της μητέρας να βρεθεί τρόπος για έρευνα από αέρος κατά μήκος της λίμνης Παμβώτιδα, ζήτησε τη συνδρομή ιδιώτη της περιοχής που διαθέτει ελικόπτερο, κάτι που έγινε.

Ο ιδιώτης, και πρώην δημοτικός σύμβουλος Ιωαννίνων, Βασίλης Χήτος, ανταποκρίθηκε στην έκκληση και στις 3:00 με πλήρωμα στο ελικόπτερο διασώστες της ΕΜΑΚ, πραγματοποιήθηκαν έρευνες πάνω από την λίμνη, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή αλλά απέβησαν άκαρπες.



Οι έρευνες που ξεκίνησαν από το περασμένο Σάββατο, όταν ενημερώθηκαν οι αρχές για την εξαφάνιση του Βαγγέλη, εκτείνονται σε μεγάλη ακτίνα, σύμφωνα με τον τύπο των Ιωαννίνων. Με αφετηρία τη Γαλακτοκομική Σχολή, όπου σπούδαζε, ομάδες της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, αλλά και εθελοντές «χτενίζουν» την ευρύτερη περιοχή, ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται και η έρευνα της Αστυνομίας, που αναζητεί στοιχεία από μαρτυρίες και το κινητό τηλέφωνο που άφησε στο δωμάτιό του.

Κλιμάκια της Πυροσβεστικής και της 5ης ΕΜΑΚ εστιάζουν τις έρευνές τους στην παραλίμνια περιοχή, η Αστυνομία ερευνά σημεία εντός στην πόλη, ενώ από την Τετάρτη βρίσκεται στα Γιάννενα και δεκαμελής ομάδα της Ειδικής Μονάδας Έρευνας και Διάσωσης Κερκύρας, που ερευνούν και ορεινές περιοχές περιμετρικά της Παμβώτιδας, καθώς ο 20χρονος συνήθιζε να κάνει μικρούς περιπάτους.

Εν τω μεταξύ, όπως αναφέρει σε χθεσινό δημοσίευμά της η εφημερίδα των Ιωαννίνων «Πρωινός Λόγος», στο πλαίσιο της έρευνας για την υπόθεση εξαφάνισης του Βαγγέλη Γιακουμάκη, από τις αρχές εξετάζονται τόσο σπουδαστές που ζούσαν στην εστία μαζί με τον φοιτητή όσο όμως και παλιότεροι που ενδεχομένως να γνωρίζουν ή να σχετίζονται με την υπόθεση.

Η άρση απορρήτου στο τηλέφωνο του νεαρού παιδιού έγινε, ενώ στο μικροσκόπιο των ερευνών παραμένει το υλικό από τις κάμερες καταστημάτων της περιοχής που κινήθηκε προκειμένου να βρεθεί κάποιο αξιοποιήσιμο στοιχείο.

πηγή: Ρεθεμνιώτικα Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad