Λουτρό Αμφιλοχίας: Νεκρή και η 42χρονη ιδιοκτήτρια του καφενείου από την έκρηξη - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

13 Φεβρουαρίου 2015

Λουτρό Αμφιλοχίας: Νεκρή και η 42χρονη ιδιοκτήτρια του καφενείου από την έκρηξη

Δυστυχώς άλλη μια τραγική εξέλιξη, αποτέλεσμα της φονικής έκρηξης της 4ης Φεβρουαρίου στο Λουτρό Αμφιλοχίας, γίνεται γνωστή σήμερα.

Η 42χρονη Σταυρούλα Τσεκούρα, η οποία νοσηλεύονταν στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός της Αθήνας, έχασε τη μάχη για τη ζωή της, υποκύπτοντας στα σοβαρά τραύματά της.

Η 42χρονη ήταν η ιδιοκτήτρια του καφενείου στο οποίο σημειώθηκε η έκρηξη από τη διαρροή υγραερίου και πρόκειται για το δεύτερο θύμα της καθώς απεβίωσε και ο 82χρονος.

Ήταν οι δύο σοβαρότερα από τους 17 τραυματίες και ο θάνατος της 42χρονης σήμερα βυθίζει στο πένθος το χωριό της Αμφιλοχίας.

πηγή: agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad