Βραβεύτηκε η Αναγέννηση Αστακού στη γιορτή ποδοσφαίρου της ΕΠΣΝΑ (φωτό) - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Breaking

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Όλα τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

Post Top Ad

Post Top Ad

Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου 2015

Βραβεύτηκε η Αναγέννηση Αστακού στη γιορτή ποδοσφαίρου της ΕΠΣΝΑ (φωτό)

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής η καθιερωμένη γιορτή του ποδοσφαίρου της ΕΠΣΝΑ.

Εκεί παρευρέθηκε και η Αναγέννηση Αστακού που βραβεύτηκε ως πρωταθλήτρια του Ομίλου της στο παιδικό πρωτάθλημα 2013-2014.

Επίσης βραβεύτηκαν οι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Αστακού: Δημήτριος Σταμούλης και Ντίνος Αθανάσιος.


Αναλυτικά οι βραβεύσεις σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΠΣΝΑ:

Στους περσινούς πρωταθλητές όλων των κατηγοριών, που είναι:

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ
Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ – ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ
Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΕΡΜΟΥ – ΑΕ ΒΑΛΤΟΥ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΣΤΑΚΟΥ
 1. Θα απονεμηθεί το κύπελλο του πρωταθλητή.
 2. Στο γυναικείο τμήμα του σωματείου ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008, θα απονεμηθεί το κύπελλο του πρωταθλητή του 2ου ομίλου της Γ” κατηγορίας Γυναικών, 2013-2014.
 3. Στο σωματείο ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ, κυπελλούχο της Ενώσεώς μας, 2013-2014, θα δοθεί αναμνηστική πλακέτα.
 4. Στο σωματείο ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ, νικητή SUPERCUP, θα δοθεί αναμνηστική πλακέτα.
 5. Στα σωματεία ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (υπερπρωταθλήτρια) – ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ – ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ και ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΣΤΑΚΟΥ, πρωταθλητές των ομίλων τους στο παιδικό πρωτάθλημα, 2013-2014, θα απονεμηθεί στο καθένα, από μία πλακέτα.
 6. Στα σωματεία ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (υπερπρωταθλητή) και ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, πρωταθλητές των ομίλων τους στο πρωτάθλημα προπαίδων, 2013-2014, θα απονεμηθεί στο καθένα, από μία πλακέτα.
 7. Στα σωματεία ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 2 (υπερπρωταθλήτριες) και ΝΕΟΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ 1, πρωταθλητές των ομίλων τους στο πρωτάθλημα junior’s, 2013-2014, θα απονεμηθεί στο καθένα, από μία πλακέτα.
 8. Στα σωματεία ΕΡΜΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 1 (υπερπρωταθλητή) και ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, πρωταθλητές των ομίλων τους στο πρωτάθλημα projunior’s, 2013-2014, θα απονεμηθεί στο καθένα από μία πλακέτα.
 9. Στα σωματεία ΝΕΟΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΣΤΑΚΟΥ και ΔΥΡΙΕΙΣ ΣΚΟΥΡΤΟΥΣ, νικητές του κυπέλλου ήθους, θα απονεμηθεί από μία πλακέτα.
 10. Τιμήθηκαν αριστούχοι μαθητές – ποδοσφαιριστές.
 11. Τιμήθηκαν παράγοντες, διαιτητές, προπονητές, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, για την προσφορά τους στο Αιτωλοακαρνάνικο ποδόσφαιρο.
 12. ‘Ένα σωματείο από κάθε κατηγορία από αυτά που θα παρευρεθούν στην εκδήλωση, θα κερδίσει μετά από κλήρωση, τα έξοδα διαιτησίας του στον πρώτο εντός έδρας αγώνα του στη νέα περίοδο.
 13. ‘Ενα σωματείο των πρωταθλημάτων υποδομών της Ενώσεώς μας (παίδων – προπαίδων), από τα παρόντα στη γιορτή, ύστερα από κλήρωση, θα κερδίσει τα έξοδα διαιτησίας του στον πρώτο εντός έδρας αγώνα του στη νέα περίοδο.

Δείτε φωτογραφίες:


πηγή: nafpaktianews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ