Ξεκίνησε η εξαργύρωση του κουπονιού "Ψηφιακής Αλληλεγγύης" - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

05 Φεβρουαρίου 2015

Ξεκίνησε η εξαργύρωση του κουπονιού "Ψηφιακής Αλληλεγγύης"

Με μεγάλο ενδιαφέρον από τους πολίτες, δικαιούχους του κοινωνικού μερίσματος, ξεκίνησε την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015, η εξαργύρωση του κουπονιού "Ψηφιακής Αλληλεγγύης".

Η δυνατότητα εξαργύρωσης αφορά στους περίπου 290.000 πολίτες, δημότες των 8 Περιφερειών αμιγούς σύγκλισης που καλύπτει το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Ψηφιακή Σύγκλιση", στο πλαίσιο του οποίου υλοποιείται η συγκεκριμένη δράση με την συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πρόκειται για τις περιφέρειες Ανατολική Μακεδονία Θράκη, Θεσσαλία, Ήπειρος, Δυτική Ελλάδα, Ιόνιοι νήσοι, Πελοπόννησος, Βόρειο Αιγαίο, Κρήτη.

Εκτυπώνοντας το κουπόνι της «Ψηφιακής Αλληλεγγύης» από το site www.e-inclusion.gr, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν ένα από τα εγκεκριμένα καταστήματα της δράσης και να αποκτήσουν:
  • Επιδότηση 12 ευρώ τον μήνα στη συνδρομή ευρυζωνικής σύνδεσης (κινητή ή σταθερή)
  • Ηλεκτρονικό υπολογιστή τύπου tablet ή φορητό υπολογιστή τύπου netbook ή laptop (αξίας μέχρι 230 ευρώ)
  • Υπηρεσίες υποστήριξης – κατάρτισης σε χρήση ΤΠΕ κατ' οίκον, όπως πρόσβαση σε email, internet,e-gov υπηρεσίες, κλπ
Τα αποτελέσματα που προέκυψαν, χθες Τετάρτη, πρώτη μέρα ενεργοποίησης της δράσης είναι τα εξής:
  • 30.615 πολίτες, δικαιούχοι του κοινωνικού μερίσματος, ανταποκρίθηκαν στη δράση με την έκδοση των αντίστοιχων κουπονιών ψηφιακής αλληλεγγύης
  • 94 Πάροχοι/Προμηθευτές έχουν ενταχθεί πλήρως στην δράση (7 Τηλεπικοινωνιακοί Πάροχοι, 57 Franchises Τηλεπικοινωνιακών Παρόχων, 30 Εμπορικές επιχειρήσεις πωλήσεων υπολογιστικού εξοπλισμού με δικαίωμα σύναψης τηλεπικοινωνιακού συμβολαίου)
  • 378 Πάροχοι/Προμηθευτές αναμένεται να ενταχθούν, μετά την αποστολή των συμπληρωματικών στοιχείων για την συμπλήρωση του φυσικού τους φακέλου, η οποία προς το παρόν εκκρεμεί για την ολοκλήρωση ένταξής τους στην δράση
Αύριο Παρασκευή ξεκινάει η 2η φάση εγγραφής Παρόχων/Προμηθευτών στη δράση, με δυνατότητα εγγραφής- συμμετοχής τους μέχρι τις 30/4/2015.

Από 4 Φεβρουαρίου μέχρι και την 30η Ιουνίου 2015 οι Δικαιούχοι πολίτες θα μπορούν να εξαργυρώσουν το κουπόνι της Ψηφιακής Αλληλεγγύης σε ένα από τα εγκεκριμένα καταστήματα για την "Ψηφιακή Αλληλεγγύη".

πηγή: imerisia

1 σχόλιο:

  1. Κατεθεσα σημερα το κουπονι απο την ψηφιακη αληλεγγυη που δικαιουμαι.τον εξοολισμο ποτε θα τον παραλαβω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad