Στήριξη του Απόστολου Πανταζή στον αντιπρόεδρο του Αίολου Αστακού - Τι απαντά σε ανώνυμα σχόλια - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

18 Φεβρουαρίου 2015

Στήριξη του Απόστολου Πανταζή στον αντιπρόεδρο του Αίολου Αστακού - Τι απαντά σε ανώνυμα σχόλια

Με αφορμή ανώνυμα σχόλια που καλλιεργούν γκρίνια και εσωστρέφεια στον Αίολο Αστακού, ο πρόεδρος της ομάδας Αποστόλης Πανταζής πήρε θέση και... μάλιστα πολύ σκληρή.

Αναλυτικά η δήλωση του Αποστόλη Πανταζή: Λοιπόν ανώνυμοι μάγκες που τα ξέρετε όλα σταματήστε τις πονηριές και αφήστε το Δ.Σ. του Αιόλου να κάνει την δουλειά του. Καλά φιλότιμο και ντροπή δεν έχετε πάνω σας, τι πράγματα είναι αυτά!!! Δημιουργείτε θέματα και παρακαλάτε να μην πετύχουμε το στόχο μας αλλά όσο θα είμαι εγώ μπροστά στον Αίολο κάθε χρόνο θα ανεβαίνει κατηγορία και ο Αντιπρόεδρος Κώστας Λύχνος θα είναι πάντα εκεί – δεν αποφασίζει κανείς για το ποιος και πότε πρέπει να φύγει – αυτό θα το πω μόνο εγώ......

Τώρα εάν εσείς κάποιοι πονηροί που αγαπάτε τόσο πολύ την ομάδα και νομίζετε ότι μπορείτε να κάνετε περισσότερα και καλύτερα πράγματα εγώ δεν έχω καμιά αντίρρηση να σας την παραδώσω την ομάδα και να σας ευχηθώ καλή τύχη – αλλά όσο είμαι εγώ μπροστά η ευθύνη είναι δική μου και η αποτυχία άγνωστη λέξη.

Α.Ν. ΠΑΝΤΑΖΗΣ


πηγή: basket247

2 σχόλια:

  1. Όλα καλά και όλα ωραία με τον Αίολο και μπράβο του!!!Μακάρι να την πάει και στο NBA!!!
    Πρέπει όμως ο κύριος Πανταζής να καταλάβει και να χωνέψει οτι εκτός από πρόεδρος του Αιόλου είναι και αντιδήμαρχος Ξηρομέρου και οτι ο δήμος θέλει και ΕΡΓΑ.Κάτι που δεν έχουμε δει ως τώρα και όπως φαίνεται ούτε και πρόκειται να δούμε!
    Ας αφήσουμε λοιπόν τα γλέντια και να σοβαρευτούμε πιάνοντας δουλειά και να ασχοληθούμε με τα μεγάλα και σοβαρά προβλήματα του δήμου μας που περιμένουν τη λύση τους και φυσικά πριν τη πενταετία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άρτος και θεάματα... κλασική μέθοδος παραπλάνησης των πολιτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad