Ακυρώθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση η δωρεάν παραχώρηση έκτασης του Δήμου Ξηρομέρου προς την DIGEA - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

10 Φεβρουαρίου 2015

Ακυρώθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση η δωρεάν παραχώρηση έκτασης του Δήμου Ξηρομέρου προς την DIGEA

Ακυρώθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Στερεάς και Ιονίου η απόφαση 165/2014 του Δήμου Ξηρομέρου (δείτε την εδώ), που αφορούσε την δωρεάν παραχώρηση χρήσης του ήδη εγκαταστημένου ιστού και οικίσκου, καθώς και την έκταση εμβαδού 500 τ.μ. στην οποία βρίσκονται εγκατεστημένα τα παραπάνω στη θέση Μαυροειδή της Τ.Κ. Φυτειών, στην Ανώνυμη Εταιρία Παροχής Υπηρεσιών Τηλεπικοινωνιακού Παρόχου Ψηφιακών μεταδόσεων με τον διακριτικό τίτλο «DIGEA - Ψηφιακός Πάροχος Α.Ε.», προκειμένου να εγκαταστήσει κέντρο επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής.

Δείτε εδώ την ακύρωση της απόφασης 165/2014.


πηγή: mytikaspress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad