Μεταφέρθηκε στο λιμάνι του Μπάρι το Norman Atlantic (φωτό) - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Breaking

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Όλα τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

Post Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015

Μεταφέρθηκε στο λιμάνι του Μπάρι το Norman Atlantic (φωτό)

Στο λιμάνι του Μπάρι μεταφέρθηκε το «κουφάρι» του Norman Atlantic, προκειμένου να διευκολυνθούν οι έρευνες των εμπειρογνωμόνων, στον απόηχο του εντοπισμού ενός ακόμη πτώματος στο εσωτερικό του επιβατηγού - οχηματαγωγού πλοίου το απόγευμα της Παρασκευής.

Σύμφωνα με τον επίσημο απολογισμό των ιταλικών Αρχών, 11 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια των δραματικών στιγμών που εκτυλίχτηκαν στις 28 Δεκεμβρίου 2014, όταν και εκδηλώθηκε πυρκαγιά, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στους χώρους των γκαράζ, ενώ το πλοίο βρισκόταν στα ανοικτά. Συνολικά 19 άνθρωποι παραμένουν αγνοούμενοι.

To Rai News μετέδωσε ότι το Norman Atlantic ρυμουλκήθηκε από το λιμάνι του Μπρίντιζι και ταξίδευε με ταχύτητα τριών κόμβων. Μετά την άφιξή του στο λιμάνι του Μπάρι, θα παραμείνει αγκυροβολημένο στην προβλήτα 12 μέχρι την ολοκλήρωση των ερευνών. Η επιλογή της συγκεκριμένης προβλήτας έγινε με γνώμονα το μέγεθός της, καθώς επιτρέπει στους εμπειρογνώμονες να αδειάσουν πλήρως το εσωτερικό του πλοίου στο πλαίσιο συγκέντρωσης αποδεικτικών στοιχείων για τα αίτια της τραγωδίας.

Δείτε φωτογραφίες κατά την άφιξη του Norman Atlantic στο λιμάνι του Μπάρι...


 

Φωτό: (Μ.Σ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ