Ο Έλληνας δημοσιογράφος που τάπωσε on air τον Σόιμπλε και τον έκανε να καταπιεί την γλώσσα του! (βίντεο) - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

05 Φεβρουαρίου 2015

Ο Έλληνας δημοσιογράφος που τάπωσε on air τον Σόιμπλε και τον έκανε να καταπιεί την γλώσσα του! (βίντεο)

Χίλια μπράβο και λίγα είναι... στον δημοσιογράφο της ΕΦ.ΣΥΝ. και του Mega, Θεμιστοκλή Μπαλασόπουλο, ο οποίος ρωτώντας τον Σόιμπλε σχετικά με την διαφθορά ζήτησε το σχόλιό του στο γεγονός ότι πίσω από κάθε αντίστοιχο περιστατικό στην Ελλάδα κρύβεται μια γερμανική εταιρεία.

Επιπρόσθετα τον ρώτησε και για την αμαρτωλή Siemens και πως ο Χριστοφοράκος κάνει ζωή και κότα στο Μόναχο. Ο γερμανός υπουργός Οικονομικών δεν απάντησε επί της ουσίας και απλά είπε νευριασμένος "εμείς κοιτάμε τα του οίκου μας".

Κόντρα για Χριστοφοράκο

Όλα ξεκίνησαν, όταν Έλληνας δημοσιογράφος ρώτησε τον κ. Σόιμπλε πως μιλάει για διαφθορά, όταν γερμανική εταιρεία, όπως η Siemens με τον Χριστοφοράκο, εμπλέκεται σε σκάνδαλα διαφθοράς.

«Είπατε ότι χωρίς πρόγραμμα δεν υπάρχουν λεφτά. Μα, στο θέμα της διαφθοράς, στο 90% των περιπτώσεων είναι πίσω μια γερμανική εταιρεία. Για ποιο λόγο ο Χριστοφοράκος κυκλοφορεί ελεύθερος;» ήταν, συγκεκριμένα, η ερώτηση του Έλληνα δημοσιογράφου.

 «Και στη Γερμανία υπάρχει διαφθορά και φοροδιαφυγή. Ο καθένας να κοιτάξει την πόρτα του. Εγώ ασχολούμαι με τη χώρα μου. Οι συμφωνίες όμως πρέπει να τηρούνται» απάντησε ο Σόιμπλε.

«Αυτό εννοούσα ότι θέλουμε τη βοήθειά σας, για να καταπολεμήσουμε τη διαφθορά! Δεν μπορεί ο Χριστοφοράκος να βρίσκει καταφύγιο στη Γερμανία και να γλιτώνει από την Ελλάδα» σχολίασε με τη σειρά του ο Γιάννης Βαρουφάκης.

Παράλληλα, χαρακτήρισε το πρόβλημα «διασυνοριακό», το οποίο ωστόσο, όπως είπε, βρίσκεται εντός των ορίων της ΕΕ -σε μια έμμεση υπόδειξη ότι μέρος του προβλήματος είναι και η Γερμανία, η οποία επιμένει να κρατά στο έδαφός της τον κατηγορούμενο για την υπόθεση της Siemenes, παρά τα εντάλματα σύλληψης που εκκρεμούν εις βάρος του.

Παράλληλα, κάλεσε τον κ. Σόιμπλε να συνδράμει την Ελλάδα σε ζητήματα διαφθοράς και φοροδιαφυγής, «απαντώντας» με τον τρόπο αυτό στην προτροπή του Γερμανού ΥΠΟΙΚ ότι η κάθε χώρα θα πρέπει να κοιτάει να «καθαρίσει» τον οίκο της.

Η κυβέρνησή μας θα καταπολεμήσει τη φοροδιαφυγή, υποσχέθηκε ο Γιάννης Βαρουφάκης.

 
πηγή: tro-ma-ktiko/ protothema / enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad