Χωρίς Τεχνικό Πρόγραμμα και Προϋπολογισμό ο Δήμος Ξηρομέρου. To Δ.Σ ακύρωσε τις προηγούμενες αποφάσεις - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

06 Φεβρουαρίου 2015

Χωρίς Τεχνικό Πρόγραμμα και Προϋπολογισμό ο Δήμος Ξηρομέρου. To Δ.Σ ακύρωσε τις προηγούμενες αποφάσεις

Στο χθεσινό έκτακτο και κατεπείγον Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξηρομέρου με μοναδικό θέμα: «Συζήτηση επί των Αποφάσεων Δημοτικού Συμβουλίου περί Έγκρισης του Τεχνικού Προγράμματος και του Προϋπολογισμού (του Δήμου) οικ. έτους 2015 και επί της Ορθής Επαναλήψεως αυτών και λήψη σχετικής αποφάσεως περί ανάκλησης ή μη αυτών.», ελήφθη η απόφαση της ακυρώσεως και ανάκλησης του ψηφισθέντος Τεχνικού Προγράμματος και Προϋπολογισμού για το 2015.

Στο αμέσως επόμενο διάστημα θα γίνει η προβλεπόμενη ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ώστε να ψηφιστούν νέο Τεχνικό Πρόγραμμα και νέος Προϋπολογισμός.

Αυτή την στιγμή λοιπόν ο Δήμος δεν έχει Τεχνικό Πρόγραμμα και Προϋπολογισμό με τις συνεπακόλουθες συνέπειες της ελλιπούς και προβληματικής λειτουργίας του Δήμου το επόμενο χρονικό διάστημα μέχρι να έρθει σε Δημοτικό Συμβούλιο με την διαδικασία που προβλέπεται το νέο Τεχνικό Πρόγραμμα και ο Προϋπολογισμός και να ψηφιστεί αλλά το κυριότερο μέχρι να εγκριθεί από την Αποκεντρωμένη Περιφέρεια.

Βασίλης Πολύζος

2 σχόλια:

  1. -- Τι είν αυτό και γιατί το λέν : πρόγραμμα το τεχνικό ;
    -- Είναι κάτι , τεχνηέντως τεχνητό , το πρόγραμμα το τεχνικό !
    Εμείς όμως , θα το λέμε : πρόγραμμα το τεχνικό ! για να γίνεται από ...εσάς ,
    ευκόλως ! αντι...ληπτό !
    αλυζιανή στιχομυθία



    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad