Ηρακλής Αστακού - Α.Ε. Βάλτου 1-0 - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

16 Μαρτίου 2015

Ηρακλής Αστακού - Α.Ε. Βάλτου 1-0

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ - Α.Ε ΒΑΛΤΟΥ 1-0

Μετά από δύο αναπάντεχες ήττες οι ποδοσφαιριστές μας καταθέτοντας ψυχή στον αγωνιστικό χώρο επικράτησαν δίκαια επί της Α.Ε Βάλτου, η οποία απέδειξε, ότι δίκαια βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Παιχνίδι για γερά νεύρα με φάσεις εκατέρωθεν που κράτησαν το ενδιαφέρον των φιλάθλων, οι οποίοι ήταν αρκετοί μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι έχασαν δυο ευκαιρίες, όμως η ομάδα μας προς το τέλος είχε και αυτή την ευκαιρία της, με δοκάρι από τον ΛΙΒΑΝΗ Β.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές μας έπαιξαν με μεγαλύτερη δύναμη και αποφασιστικότητα και ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ με τον ΤΡΙΑΝΤΗ Σ. μετά από ωραία προσπάθεια του ΚΟΤΡΩΤΣΟΥ Θ. Προηγουμένως είχαμε δοκάρι με τον ΤΑΦΑΝΙ Ο. και η φιλοξενούμενη ομάδα μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί στο σκορ. Από την επίτευξη του σκορ και μετά η ομάδα μας είχε και άλλες ευκαιρίες με αποκορύφωμα αυτή του ΚΟΤΡΩΤΣΟΥ Γ. στο τελευταίο λεπτό της συνάντησης που απέκρουσε ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων.

Όλοι προσπάθησαν για την νίκη και καταλυτική ήταν η παρουσία των ΛΙΒΑΝΗ Β., ΠΑΠΑΖΗΣΗ Ι., ΡΗΓΑΛΟΥ Γ, ΤΡΙΑΝΤΗ Σ., ΚΟΤΡΩΤΣΟΥ Γ., και η προσπάθεια του ΚΟΤΡΩΤΣΟΥ Θ. στην επίτευξη του τέρματος. Από τη φιλοξενούμενη ομάδα διακρίθηκαν οι ΘΩΔΗΣ, ΒΑΙΝΑΣ και ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ. Άριστη η διαιτησία των ΓΚΙΑΦΗ, ΚΑΛΥΒΑ και ΡΟΔΑΤΟΥ.



ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ: ΡΗΓΑΛΟΣ Γ., ΛΙΒΑΝΗΣ Β., ΛΙΒΑΝΗΣ Π., ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ Ι., ΓΚΑΤΣΗΣ Ι., ΑΡΓΥΡΗΣ Α., (89΄ΤΖΑΚΩΣΤΑΣ Σ.), ΚΟΝΤΟΖΗΣΗΣ Μ.,ΤΑFANI O.,TΡΙΑΝΤΗΣ Σ., (76΄ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΛΟΥΣ Α.), ΚΟΤΡΟΤΣΟΣ Γ., ΛΑΔΑΣ Γ., (68΄ΚΟΤΡΟΤΣΟΣ Θ.)

Α.Ε ΒΑΛΤΟΥ: ΝΕΣΤΟΡΑΣ Δ.,ΤΣΙΑΚΑΛΟΣ (90΄ΖΩΗΣ) Α.,ΝΕΣΤΟΡΑΣ Γ., ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ Θ., ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ Ζ., ΨΩΜΟΔΟΤΗΣ Φ.,ΤΣΙΑΚΑΛΟΣ Ε., (73΄ΤΥΜΠΑΣ Δ.) ΠΕΤΡΟΝΙΚΟΛΟΣ Φ. (83΄ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ Δ.),ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ Δ., ΘΩΔΗΣ Ε., ΒΑΙΝΑΣ Θ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad