Ισοπαλία του Ηρακλή Αστακού με τον Αμφίλοχο 1-1 εκτός έδρας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

30 Μαρτίου 2015

Ισοπαλία του Ηρακλή Αστακού με τον Αμφίλοχο 1-1 εκτός έδρας

φώτο αρχείου
ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ 1-1

Το ντέρμπυ κορυφής τελικά δεν έβγαλε νικήτη την ομάδα μας παρότι πραγματοποίησε καλή εμφάνιση. Οι παίχτες μας τα έδωσαν όλα για την νίκη και κρατάμε την καλή εικόνα και το βαθμό της ισοπαλίας, που μπορεί να μας χρησιμεύσει αν πάμε στα μπαράζ.

Το α΄ ημίχρονο ήταν ισορροπημένο με ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες.

Στο β΄ημίχρονο η ομάδα μας ξεκίνησε πιό δυνατά έχασε κλασική ευκαιρία με τον ΚΟΝΤΟΖΗΣΗ Μ. στην οποία έπρεπε να αποβληθεί ο αμυντικός της γηπεδούχου ομάδας, ο οποίος προσπάθησε ως τελευταίος να ανακόψει με το χέρι του την μπάλλα προς τον παίχτη μας. Ο διαιτητής καλώς άφησε πλεονέκτημα έπρεπε όμως να τιμωρήσει τον παίχτη της γηπεδούχου ομάδας με κόκκινη κάρτα και όχι με κίτρινη. Ακολούθως είχαμε τον τραυματισμό του ΛΙΒΑΝΗ Π. που μας αποσυντόνισε με αποτέλεσμα να προηγηθεί η γηπεδούχος ομάδα με τον ΔΡΑΚΟ.

Ισοφαρίσαμε σχετικά γρήγορα με τον ΛΑΔΑ Γ. και στην συνέχεια παρόλου που χάθηκαν ευκαίριες εκατέρωθεν δεν άλλαξε το αποτέλεσμα.

Όλοι οι παίχτες μας προσπάθησαν για το καλύτερο αλλά καταλυτική ήταν η παρουσία των ΠΑΠΑΖΗΣΗ Ι., ΛΑΔΑ Ι. και ΛΙΒΑΝΗ Π. ο τραυματισμός του οποίου πλήγωσε την ομάδα μας. Η διαιτησία του κ. ΜΑΤΣΟΥΚΑ θα ήταν άριστη εαν είχε αποβάλλει τον αμυντικό του Αμφιλόχου.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ: ΡΗΓΑΛΟΣ Γ., ΛΙΒΑΝΗΣ Β., ΛΙΒΑΝΗΣ Π. ( 71΄ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ Σ.), ΓΚΑΤΣΗΣ Ι., ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ Ι.,TAFANI O., AΡΓΥΡΗΣ Α, (78΄ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ Δ.), ΚΟΝΤΟΖΗΣΗΣ Μ., ΚΟΤΡΩΤΣΟΣ Γ., ΛΑΔΑΣ Γ., ΤΡΙΑΝΤΗΣ Σ., (58΄ΚΟΤΡΩΤΣΟΣ Θ.)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΓΙΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.


ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 
(4/5/2015, ΩΡΑ 17.00)
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ - ΑΕΤΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad