Σε τίτλους :
Αρχική » » «Εκδικητές 2: Η εποχή του Ultron» - Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ με ελληνικούς υπότιτλους

«Εκδικητές 2: Η εποχή του Ultron» - Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ με ελληνικούς υπότιτλους

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2015, 11:32 | 0 σχόλια

Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ των «Εκδικητών», αυτή τη φορά με ελληνικούς υπότιτλους!

Οι απανταχού φανς της Marvel περιμένουν με αγωνία την 30η Απριλίου, οπότε και θα κάνει πρεμιέρα η δεύτερη ταινία με τίτλο «Εκδικητές 2: Η εποχή του Ultron»!

Ο Ultron είναι έτοιμος να εξολοθρεύσει την ανθρωπότητα, ωστόσο οι Avengers, δηλαδή οι Iron Man, Captain America, Thor, Hawkeye, Hulk και Black Widow, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να τον κάνουν να σωπάσει, συγκεκριμένα τη φωνή του James Spader που τον υποδύεται. Για πολύ λίγο φαίνεται στο trailer και ο The Vision, ρόλο που ανέλαβε ο Paul Bettany και που θα κάνει κι αυτός αισθητή την παρουσία του.

Οι Robert Downey Jr, Chris Evans, Chris Hemsworth, Jeremy Renner, Mark Ruffalo και Scarlett Johansson επιστρέφουν στους διάσημους ρόλους τους, ενώ ο Joss Whedon είναι έτοιμος να κερδίσει το μεγάλο στοίχημα, να ξεπεράσει δηλαδή σε έσοδα και φήμη το πρώτο φιλμ του 2012, που απογείωσε την Marvel και έφερε στα ταμεία 1.5 δις. δολάρια! 

Δείτε το τρέιλερ:

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA