Περίπατο ο Ηρακλής, 6-0 τον Α.Ο. Κανδήλας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

21 Μαρτίου 2015

Περίπατο ο Ηρακλής, 6-0 τον Α.Ο. Κανδήλας

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ - Α.Ο ΚΑΝΔΗΛΑΣ 6-0

Σε υγιεινό περίπατο εξελίχθηκε για τους παίχτες μας ο αγώνας με την φιλοξενούμενη ομάδα. Στο α΄ ημίχρονο η ομάδα μας σημείωσε δύο τέρματα με τους ΚΟΤΡΩΤΣΟ Γεώργιο και ΚΟΤΡΩΤΣΟ Θεόδωρο και τα υπόλοιπα στο β΄ημίχρονο με τους ΛΙΒΑΝΗ Παναγιώτη, ΚΑΡΑΝΙΚΑ Δημήτριο και με τον ΛΙΒΑΝΗ Βασίλειο ο οποίος σημείωσε δύο τέρματα.

Διακριθέντες για την ομάδα μας ήταν οι ΛΙΒΑΝΗΣ Β., ΛΙΒΑΝΗΣ Π., ΚΟΤΡΩΤΣΟΣ Θ., ενώ ενθαρρυντική κρίνεται η πρώτη εμφάνιση του ΚΑΡΑΝΙΚΑ Δημητρίου ο οποίος πέτυχε και ωραίο τέρμα.

Από την φιλοξενούμενη ομάδα διακρίθηκαν οι ΓΙΑΝΝΕΙΟΣ Α.,ΛΥΓΚΩΝΗΣ Δ.,και ΛΥΓΚΩΝΗΣ Β. Καλή η διαιτησία των ΝΤΖΑΝΗ,ΧΟΥΛΙΑΡΑ και ΚΑΤΣΑΟΥΝΗ Β.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ: ΡΗΓΑΛΟΣ Γ.,ΛΙΒΑΝΗΣ Β.,ΛΙΒΑΝΗΣ Π.,ΚΟΥΝΑΔΗΣ Β.,(72΄ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Ζ.)ΑΡΓΥΡΗΣ Α.,ΧΑΝΔΡΑΣ Ι.,(65' ΤΡΙΑΝΤΗΣ Γ.),ΤΖΑΚΩΣΤΑΣ Σ.,ΛΑΔΑΣ Γ. (72΄ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ Δ.)ΚΟΤΡΩΤΣΟΣ Γ., ΚΟΤΡΩΤΣΟΣ Θ.

Α.Ο ΚΑΝΔΗΛΑΣ: ΓΙΑΝΝΕΙΟΣΑ.,ΚΑΒΟΥΝΟΣ Ν.,(67΄ΛΥΓΚΩΝΗΣ Π.),ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ Γ.,ΓΡΙΒΑΣ Δ,.(46΄ΓΙΑΝΝΕΙΟΣ Δ.) ,ΓΙΑΝΝΕΙΟΣ Θ.,ΛΥΓΚΩΝΗΣ Δ.,ΓΙΑΝΝΕΙΟΣ Π.Σ,(46΄ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ Α.),ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Α.,ΛΥΓΚΩΝΗΣ Β.,ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ Α.,ΓΡΙΒΑΣ Π.






ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
 ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ (29-03-2015 / ΩΡΑ 17:00)


ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΥΤΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad