Σάμος: Η μεγαλύτερη υποβρύχια ελληνική σημαία! - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

26 Μαρτίου 2015

Σάμος: Η μεγαλύτερη υποβρύχια ελληνική σημαία!

Με τον δικό τους τρόπο επέλεξαν να γιορτάσουν την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου τα μέλη του Συλλόγου Αυτοδυτών Σάμου.

Πρωτότυπος ο τρόπος των δυτών, αυτή είναι η αλήθεια, καθώς οι 19 δύτες επέλεξαν να "απλώσουν" μια τεράστια σημαία στα κρυστάλλινα νερά του κολπίσκου της Αγίας Παρασκευής στη Σάμο.

Η σημαία είναι η μεγαλύτερη ελληνική σημαία που έχει απλωθεί κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας με διαστάσεις 7μ. x 10μ.

Δεν ήταν εύκολο βέβαια οι δύτες να απλώσουν την σημαία των 70 τετραγωνικών κάτω από την θάλασσα και να καταφέρουν να την κρατήσουν στο κατάλληλο βάθος. Χρειάστηκε η ενίσχυση της σημαίας και η χρήση σάκων ανέλκυσης και τεσσάρων σημαδούρων. Βέβαια πάνω απ' ολα ηταν εξαιρετικά σημαντική η καλή ομαδική εργασία για τον συγχρονισμό κινήσεων των αυτοδυτών.

Οι κάτοικοι του νησιού είχαν την ευκαιρία να δουν την σημαία και να λάβουν μέρος σε αυτή την στιγμή οταν οι δύτες έφεραν τη σημαία από τα βάθη της θάλασσας στη επιφάνεια.

Σίγουρα ενας πρωτότυπος τρόπος για να γιορτάσει κανείς την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο.


πηγή: onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad