Έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

25 Μαρτίου 2015

Έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

ΘΕΜΑ: Έκτακτο Δελτίο Πρόγνωσης Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων.

ΣΧΕΤ: Το με αριθ. πρωτ. 1919/ 25-03-2015 έγγραφο της Γ.Γ.Π.Π. / Κ. Επιχειρήσεων

Σας διαβιβάζουμε το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της Ε.Μ.Υ. σύμφωνα με το οποίο αναμένονται επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ - ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ) από την Τετάρτη 25-03-2015 έως και το Σάββατο 28-03-2015 και παρακαλούμε, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων σας να λάβετε τα απαραίτητα μέτρα, τα οποία προβλέπονται στις σχετικές εγκυκλίους της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και στον σχεδιασμό σας, για αντιμετώπιση προβλημάτων από αυτά.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ

ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 25-03-2015 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

1. ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 25-3-2015 ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΤΟΠΙΚΑ ΙΣΧΥΡΕΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ, ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ, ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ. ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΣΤΕΡΕΑ .

2. ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 26-03-2015 ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

3. ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27-03-2015 Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΑΣΤΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ, ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ, ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΟΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 28-03-15.

Υ.Γ. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον καιρό μπορείτε να επισκεφτείτε το site της ΕΜΥ http://www.hnms.gr/hnms/greek/index_html.


Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΕΓΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad