Σε τίτλους :
Αρχική » » Μεσολόγγι: Εγκαίνια για το Ορθοδοντικό Ιατρείο του κ. Ιωάννη Λύρου

Μεσολόγγι: Εγκαίνια για το Ορθοδοντικό Ιατρείο του κ. Ιωάννη Λύρου

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015, 19:12 | 0 σχόλια

Παρουσία πλήθους κόσμου, συγγενών και φίλων πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου ιατρείου του Ορθοδοντικού Ιωάννη Αθ. Λύρου, που βρίσκεται στην οδό Ζάχου Μήλιου 3, στο Μεσολόγγι.

Ο νέος ιατρός υποδέχτηκε με ένα πλατύ χαμόγελο όσους τον τίμησαν με την παρουσία τους. Με την άρτια επιστημονική του κατάρτιση και μέσα από έναν σύγχρονα εξοπλισμένο και φιλόξενο χώρο, ο κ. Λύρος ευελπιστεί να προσφέρει στους κατοίκους του Μεσολογγίου, αλλά και των γύρω περιοχών, υψηλής ποιότητας ορθοδοντικές υπηρεσίες, με κύριο μέλημα τη σωστή προσέγγιση των αναγκών κάθε ασθενούς.

Ο κ. Λύρος παίρνοντας τον λόγο θέλησε να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς την οικογένειά του, που τον στήριξε σε κάθε του βήμα όλα αυτά τα χρόνια, προς τους καθηγητές του, αλλά και προς όλους όσους θυσίασαν τον χρόνο τους για να παρευρεθούν στην εκδήλωση και να του ευχηθούν για το νέο του ξεκίνημα.

Μετά το τέλος των εγκαινίων, οι καλεσμένοι έδωσαν τις πιο θερμές ευχές τους στον ιατρό, ενώ στη συνέχεια τους περίμενε ένας πλούσιος μπουφές με εκλεκτά εδέσματα και δροσιστικά ποτά.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA