Πραγματοποίηση ημερίδας της κοινωφελούς επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου στην δημοτική ενότητα Φυτειών - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

20 Μαρτίου 2015

Πραγματοποίηση ημερίδας της κοινωφελούς επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου στην δημοτική ενότητα Φυτειών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η ημερίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Μαρτίου στο Δημοτικό κατάστημα της Δ.Ε. Φυτειών. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλάμβανε:


  • Ομιλία Προέδρου Κοινωφελούς Επιχείρησης Γεωργούλα Κωνσταντίνου
  • Χαιρετισμός Δημάρχου Γαλούνη Ερωτόκριτου
  • Χαιρετισμός Αντιδημάρχου Βραχά Παναγιώτη
  • Ενημέρωση για τις προϋποθέσεις ίδρυσης Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών από τον Συγγούνη Γεώργιου
  • Ενημέρωση λειτουργίας από την Διευθύντρια των ΚΔΑΠ του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας Κορδώνη Ρωξάνη
  • Προβολή slides
  • Ερωτήσεις – Απορίες Προσκεκλημένων

Στην ημερίδα παρευρέθησαν εκτός των μελών του Δ.Σ. της Επιχείρησης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γαζέτας Παναγιώτης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κολοβός Χρήστος, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Παπαδάτου Ζαρέντης Νικόλαος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Φυτειών Τζαχρήστας Γεώργιος καθώς γονείς και μικρά παιδιά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωφελούς Επιχείρησης ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί η εν λόγω εκδήλωση και ιδιαίτερα την Διευθύντρια των ΚΔΑΠ Ακτίου-Βόνιτσας κα Κορδώνη Ρωξάνη για την ωφέλιμη ενημέρωσή της.





Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad