Σε τίτλους :
Αρχική » » Επικουρικοί γιατροί στα Κ.Υ Αστακού και Μύτικα και γραφείο ΙΚΑ στον Αστακό

Επικουρικοί γιατροί στα Κ.Υ Αστακού και Μύτικα και γραφείο ΙΚΑ στον Αστακό

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Πέμπτη, 5 Μαρτίου 2015, 21:10 | 0 σχόλια

Συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή είχε ο δήμαρχος Ξηρομέρου Ερωτόκριτος Γαλούνης. Ο Eρ. Γαλούνης ενημέρωσε τον Υπουργό για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Κέντρα Υγείας Αστακού και Μύτικα από την υποστελέχωση τους τόσο σε ιατρικό, παραϊατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Παράλληλα ο κ. Κουρουμπλής ενημερώθηκε και για τα κτιριακά προβλήματα των Κέντρων Υγείας. Να σημειωθεί ότι πρόσφατα υπήρξε πρόβλημα ακόμη και με το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Αστακού, αφού δεν υπήρχαν χρήματα για να αλλάξουν τα λάστιχα…

Ο Π. Κουρουμπλής έκανε δεκτά τα αιτήματα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ξηρομέρου για στελέχωση των Κέντρων Υγείας με 5 επικουρικούς γιατρούς και στη συνέχεια με πρόσληψη μόνιμου προσωπικού, ενώ την επόμενη εβδομάδα ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Ερ. Γαλούνης θα συναντηθεί με την Δ/ντρια του Νομικού Προσώπου του Υπουργείου Υγείας για τη διευθέτηση των παραπάνω θεμάτων.

Πληροφορίες του ΑγρίνιοCulture.gr αναφέρουν ότι ο Δήμαρχος Ξηρομέρου ζήτησε τη δημιουργία γραφείου του ΙΚΑ στον Αστακό αίτημα που έγινε δεκτό από τον Αναπληρωτή υπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δ. Στρατούλη και αναμένεται πολύ σύντομα η σύσταση και η στελέχωση του, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ασφαλισμένοι της περιοχής, οι οποίοι είναι αναγκασμένοι να διανύουν πολλά χιλιόμετρα για να εξυπηρετηθούν από τις υπηρεσίες του ΙΚΑ στο Αγρίνιο.


πηγή: agrinioculture
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA